• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kan ik offertes opvragen voor een VvE?

Jij kunt via SerreAanbouw.nl ook offertes aanvragen voor een Vereniging voor Eigenaren (VvE). Dat is voor een VvE heel interessant, want met één offerte-aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes van aannemers die werkzaam zijn in de regio. Dit geeft jou de gelegenheid om meerdere serre-specialisten en hun prijzen te vergelijken. Zo vind jij het bouwbedrijf met de scherpste prijs dat past binnen het budget van de VvE. En kun je tot wel 45% besparen op het project.

SerreAanbouw.nl voor kleine en grote projecten

Serre offertes VvEAls je beheerder bent van een Vereniging van Eigenaren, ben je vast al druk bezig met het vergelijken van offertes bij bouwbedrijven. Het vergelijken van bedrijven kost best veel tijd. Jij bespaart via SerreAanbouw.nl heel veel tijd, omdat je met één aanvraag maximaal vijf prijsopgaven krijgt. Deze worden speciaal geselecteerd op basis van specifieke wensen.

Gespecialiseerde aannemers

De bedrijven in ons landelijke netwerk zijn gecontroleerd op keurmerken en kwaliteitseisen. Deze aannemers zijn allen gespecialiseerd met aanbouwen van serres voor kleine projecten en grote projecten, zoals een appartementencomplex of woonwijk. Vraag eenvoudig en gratis serre-offertes aan start met slim besparen voor de VvE.

Vraag nu een gratis offerte aan en bespaar!

Bij SerreAanbouw.nl vraag je binnen enkele minuten offertes aan van maximaal vijf verschillende gespecialiseerde bedrijven die actief zijn in de buurt.

Gratis offertes voor VvE-project?

Klantenbeoordelingen