• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 5 bij 5 meter?

Wie kiest voor een serre van 5 bij 5 meter weet in elk geval zeker dat er een aantal zaken al vast staan. De lengte en de breedte van de serre zijn in dit geval gelijk aan elkaar en de oppervlakte bedraagt dus 25 vierkante meter. Een ander punt dat (vrijwel) zeker is heeft te maken met de omgevingsvergunning. Een serre met een lengte van 4 meter kan alleen gebouwd worden als de gemeente hiervoor een omgevingsvergunning heeft afgegeven. Dit was onder de oude regeling zo, en dit blijft zo, ook wanneer op 1 november 2014 de bouwregels worden versoepeld. Overigens is dat helemaal niet zo’n groot probleem want het aanvragen van een omgevingsvergunning is een routineklusje waar u weinig tijd aan kwijt zal zijn. Sterker nog: voor een aantal gemeenten in Nederland is zelfs het toewijzen van de vergunning routine en in sommige plaatsen wordt een omgevingsvergunning dan ook al binnen enkele werkdagen toegekend.

Kies de juiste specialist

De gewenste afmetingen van de serre zijn bekend, nu wordt het dus tijd om een vakman te vinden die het hele zaakje tegen een mooie prijs en op een nette manier aan kan bouwen. Serrebouwers hebben elk hun eigen specialiteiten dus het zou best kunnen dat een aannemer die goed is met hout, juist weer iets minder is met metaal. Gelukkig komt u dat al snel te weten als u verschillende offertes opvraagt. De offerte van de aannemer die het beste past bij wat u voor ogen heeft wordt uiteindelijk de “winnaar” en krijgt van u de opdracht toegewezen.

Wat kost een serre van 5 bij 5 meter?
Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre v.a. € 18.750,- Gratis offertes
Luxe woonserre v.a. € 42.500,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materiaal, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Bespaar tijd en geld en vraag gratis serre-offertes aan

Snel de beste prijs vinden doe je simpel via SerreAanbouw.nl. Je vraagt allereerst heel eenvoudig en gratis serre-offertes aan. Op basis van jouw specifieke wensen zoeken wij de meest geschikte aannemers. Dat scheelt jou veel zoekwerk. Direct na de offerte-aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Dit zijn maximaal vijf betrouwbare en gecontroleerde bedrijven die werkzaam zijn in jouw regio.

Specialisten komen vrijblijvend aan huis

Voor het berekenen van de exacte prijs voor de serre van 5 bij 5 meter, komen de experts vervolgens vrijblijvend bij je langs. Bij je thuis geven ze jou persoonlijk en professioneel advies en doen ze jou een scherpe aanbieding voor de serrebouw. Jij leert het bouwbedrijf hierdoor gelijk beter kennen. En dat is belangrijk voor de beste vergelijking.

Vergelijk aannemers en bespaar tot 45%

Nadat je alle prijsoffertes voor de serre-aanbouw hebt ontvangen, begin je met vergelijken. Jij ziet snel welke aannemer het voordeligst de serre aan jouw huis kan plaatsen. En of de kosten passen binnen jouw budget. Omdat je vergelijkt, weet je zeker dat je de beste deal met de laagste prijs kiest voor de nieuwe serre van 5 bij 5 meter. De besparing kan oplopen tot wel 45%. Start daarom vandaag nog met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan.