• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 4 meter?

Serre van 4 meter diepDe kosten voor het aanbouwen van een serre van 4 meter worden berekend op basis van vierkante meters. Hieronder zie je hoeveel je ongeveer betaalt. Voor het prijsvoorbeeld is uitgegaan van een serre van 4 meter diep en 5 meter breed. De kostprijs verschilt ook per soort uitbouw. Een standaard tuinserre kost 750 euro per m2. Een luxe woonserre 1.700 euro per m2. Vergunningsvrij bouwen is voor een serre van 4 meter in de meeste gevallen mogelijk.

Tip: voor de beste prijs voor de tuinserre vraag je gemakkelijk gratis serre-offertes aan. Jij ontvangt prijsopgaven van maximaal vijf aannemers.

Prijsindicatie serre 4 bij 5 meter

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre 4m x 5m v.a. € 15.000,- Gratis offertes
Luxe woonserre 4m x 5m v.a. € 34.000,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs serre 4m diep, 5m breed (20 m2) inclusief materiaal, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Vergelijk serre-prijzen van regionale bouwbedrijven

Door aannemers te vergelijken bespaar jij op de totale serre-kosten. Tijd besparen doe je door via SerreAanbouw.nl de offertes op te vragen. Voor jouw specifieke aanvraag maken wij een selectie van de meest geschikte bedrijven. Dit zijn er maximaal vijf die werkzaam zijn bij jou in de buurt. Jij vergelijkt de bouwbedrijven en prijzen en vindt voor de 4 meter diepe serre de beste deal.

Voordelen serre van 4 meter diep

  • Extra lichtinval in woning;
  • Meer leefruimte;
  • Zonder vergunning te plaatsen;
  • Prachtige verbinding met tuin;
  • Waarde woning stijgt;
  • Je kunt er het gehele jaar zitten.

Diverse materiaalsoorten voor tuinserre

Welke materiaal kozijnen je kiest, is afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. En of het materiaal qua uitstraling past bij het huis. Aluminium serres en kunststof serres staan mooi bij moderne woningen. Houten serres passen perfect bij bijvoorbeeld een jaren 30 woning of een boerderij. Als je een meer industrieel karakter wilt, dan is eens stalen serre ook mogelijk. De uitbouw is ook te bouwen als stenen serre-constructie.

Zonder vergunning serre aanbouwen

Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, is de serre vergunningsvrij te plaatsen. De constructie moet dan onder andere een plat dak hebben en niet gericht zijn op openbaar gebied. Bijvoorbeeld aan de achterkant van de woning. 4 meter diep is het maximum om uit te bouwen zonder vergunning voor een serre. Voor een grotere serre heb je wel een bouwvergunning nodig. Lees alle informatie en voorwaarden goed door over de serre-vergunning.

Veel keuzemogelijkheden voor nieuwe serre

Of je nu voor een nieuwe serre van 4 meter kiest of je de huidige gaat vervangen, er zijn veel mogelijkheden. Je kiest zelf de bouwstijl van de serre en wat voor dak erop komt. Daarnaast beslis jij ook welke deur in de serre komt. Lees meer over alle opties:

Beste prijs voor serre van 4 meter ontvangen?

Laagste prijs vinden door aanvragen gratis offertes

Snel de beste prijs vinden doe je via SerreAanbouw.nl. Je vraagt allereerst heel eenvoudig en gratis serre-offertes aan. Op basis van jouw wensen zoeken wij de meest geschikte aannemers. Direct na de offerte-aanvraag zie je welke experts jou gaan bellen of mailen. Dit zijn maximaal vijf betrouwbare serre-specialisten die werkzaam zijn in jouw regio.

Specialisten komen vrijblijvend aan huis

Voor het berekenen van de exacte prijs voor de serre van 4 meter, komen de experts vervolgens bij je langs. Zo'n afspraak is vrijblijvend. Op locatie geven ze jou deskundig advies en doen ze jou een scherpe aanbieding. Jij leert het bouwbedrijf hierdoor gelijk beter kennen. En dat is belangrijk voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk en bespaar tot 45%

Nadat je alle prijsoffertes voor de serre-aanbouw hebt ontvangen, begin je met vergelijken. Jij ziet snel welke aannemer het voordeligst de serre kan plaatsen. En of de kostprijs past binnen jouw budget. Omdat je vergelijkt, weet je zeker dat je de beste deal met de laagste prijs kiest voor de nieuwe serre van 4 meter diep. De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Start daarom vandaag nog met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan.