• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 4 bij 6 meter?

Serre aanbouw kosten goedkoopEen serre aanschaffen die niet extreem groot is maar zeker ook niet klein? Een serre van 6 bij 4 meter geeft u 24 vierkante meter extra ruimte zonder dat u een enorme uitstulping aan uw woning heeft. Een serre van 4 bij 6 is vrij standaard en dat is precies wat de meeste mensen willen. Juist omdat dit soort serres zo populair zijn is de keuze ook enorm.

Meer dan genoeg mogelijkheden

Wilt u de serre snel en goedkoop laten plaatsen dan kunt u een prefab serre overwegen. Deze serres worden al in de fabriek op maat gemaakt en kunnen in zeer korte tijd op uw grond geplaatst worden. Een nadeel hiervan is dat u niet helemaal vrij bent in de keuze van de kleur en het materiaal.

Wilt u toch liever een serre waar u uw eigen accenten in terugvindt dan is dat natuurlijk ook mogelijk. In dat geval vraagt u een aannemer om een voorstel te doen of benadert u de aannemer met een eigen plan. In beide gevallen moet u echter wel de juiste aannemer zien te vinden, het zou immers zonde zijn als u er naderhand achter komt dat een concurrent de serre even goed, maar voor een lagere prijs op had kunnen leveren. Bij Serreaanbouw.nl tackelen we dit probleem door er voor te zorgen dat u meerdere offertes van verschillende aannemers krijgt toegestuurd. Op die manier weet u onmiddellijk wat er in uw omgeving zoal te verkrijgen is, en tegen welke prijs.

Wat kost een serre van 4 bij 6 meter?
Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre v.a. € 18.000,- Gratis offertes
Luxe woonserre v.a. € 40.800,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materiaal, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Snel gratis serre-offertes aanvragen via SerreAanbouw.nl

Kosten besparen op de nieuwe tuinserre doe je gemakkelijk via SerreAanbouw.nl. Hiervoor vraag je eerst gratis serre-offertes via ons aan. Aan de hand van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van de best passende serre-specialisten. Dit zijn maximaal vijf betrouwbare en ervaren bedrijven die werkzaam zijn in jouw regio. Na de aanvraag zie je gelijk welke aannemers telefonisch of per e-mail contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvend adviesgesprek met serre-specialisten

Jij maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met de aannemers. De experts berekenen bij je thuis de precieze prijs voor de uitbouw van 4 bij 6 meter. Ter plekke kunnen zij namelijk bepalen wat er allemaal nodig is voor de aanbouw. En ze geven je meteen deskundig advies. Jij krijgt zo een duidelijk beeld van de bouwbedrijven. Voor de beste vergelijking is het advies om met meer dan één bedrijf af te spreken.

Tot 45% besparen door vergelijken aannemers

Nadat je alle prijsoffertes voor de serre-aanbouw hebt ontvangen, begin je met vergelijken. Jij ziet snel welke aannemer het voordeligst de serre kan plaatsen. En of de kosten passen binnen het budget. Omdat je vergelijkt, weet je zeker dat je de beste deal met de laagste prijs kiest voor de nieuwe serre van 4 bij 6 meter. De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Start daarom vandaag nog met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan.