• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 30m2?

Kosten serre van 30m2Een grote serre van 30m2 aan huis bouwen is een grote investering. Voor een goed beeld van de kosten, staan hieronder prijsindicaties. De exacte prijs is onder andere afhankelijk van het soort serre-aanbouw (eenvoudig of luxe). Kosten besparen op de serre doe je door aannemers te vergelijken. Jij krijgt met één offerte-aanvraag bij SerreAanbouw.nl maximaal vijf prijsoffertes. Geheel gratis. Door deze offertes te vergelijken vind jij snel en gemakkelijk de beste deal voor de tuinserre van 30m2.

Indicatieve kostprijs serre 30m2

Indicatieprijzen serre 30m2

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre van 30m2 v.a. € 22.500,- Gratis offertes
Luxe woonserre van 30m2 v.a. € 51.000,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs serre 30m2 inclusief materiaal, plaatsing en btw. Zie meer indicatieve serre-prijzen.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Voordelen aanbouwen grote serre

  • Keuken in serre mogelijk;
  • Huizenwaarde stijgt;
  • Ideaal voor uitbreiden grote woningen;
  • Je krijgt veel meer daglicht binnen;
  • Extra ruimte biedt veel mogelijkheden.

Aannemers uit regio en prijzen vergelijken

Het vergelijken van bouwbedrijven is heel voordelig. Op jouw aanvraag reageren bedrijven die speciaal voor jouw wensen zijn geselecteerd. En door ons zijn gecontroleerd. Omdat je in één keer meerdere offertes ontvangt, bespaar je veel zoekwerk. De aannemersbedrijven weten van elkaar dat er andere aannemers reageren, en doen jou een scherpe aanbieding. Jij legt alle prijsopgaven naast elkaar neer en maakt hierdoor een weloverwogen keuze voor de nieuwe serre.

Omgevingsvergunning serre van 30m2

Een serre van 30m2 is een ruime aanbouw. Als je een diepe serre wilt van minimaal 4 meter diep, is een vergunning noodzakelijk. Deze bouwvergunning vraag je aan bij de gemeente. Of online via het Omgevingsloket. De kosten hiervoor verschillen per gemeente. Raadpleeg hiervoor de gemeentelijke website.

Materiaalkeuze kozijnen van tuinserre

De aan te bouwen tuinkamer bestaat voor het grootste gedeelte uit glas. Voor het materiaal voor de kozijnen heb je diverse opties. Voor de beste isolatie kies je voor aluminium of kunststof. Voor een authentieke serre is hout een prachtig materiaal. Combinaties zijn ook mogelijk. Zoals een gemetselde onderbouw met aluminium kozijnen. Alle materialen voor de grote aanbouw:

Serre die past bij uitstraling woning

Serres zijn te bouwen in verschillende stijlen en vormen. Zoals de moderne stijl en Engelse stijl. En met een zadeldak of plat dak. Ook kun je direct zonwering laten plaatsen of een lichtstraat erin laten bouwen. Bekijk meer mogelijkheden voor de nieuwe tuinserre:

Vergelijk prijzen voor serre van 30m2

Tijd en kosten besparen met gratis offertes voor serre

Geld besparen op de nieuwe tuinserre doe je gemakkelijk via SerreAanbouw.nl. Hiervoor vraag je eerst gratis serre-offertes via ons aan. Op basis van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van de best passende serre-specialisten. Maximaal vijf die werkzaam zijn in jouw regio en voldoen aan onze kwaliteitseisen. Na de aanvraag zie je gelijk welke bouwbedrijven telefonisch of per e-mail contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvend adviesgesprek met aannemers

Jij maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met de serre-specialisten. De experts berekenen in jouw huis de precieze prijs voor de serre van 30m2. Ter plekke kunnen zij namelijk bepalen wat er allemaal nodig is voor de uitbouw. En ze geven je meteen deskundig advies op maat. Jij krijgt zo een duidelijk beeld van de bouwbedrijven. Voor de beste vergelijking is het advies om met meer dan één bedrijf af te spreken.

Tot 45% besparen door vergelijken offertes

Tot slot leg jij alle prijsoffertes naast elkaar neer. Door ze te vergelijken zie jij in een oogopslag welke expert de beste deal biedt. Dat betekent een aanbouw die voldoet aan jouw wensen en past binnen jouw budget. Zo kies jij eenvoudig de beste prijs voor de nieuwe serre van 30m2. Het vergelijken van bouwbedrijven kan een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag direct de prijsoffertes voor de serre online aan en start met slim vergelijken!