• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 3 bij 6 meter?

serre aanbouw grootte kostenEen serre kan helemaal op uw persoonlijke wensen aangepast worden. Het is maar net hoeveel geld u bereid bent om in het traject te steken. Hoe groter de serre hoe duurder de uiteindelijke prijs, dat is een logisch gevolg. Een standaard serre is echter aan te schaffen tegen een hele redelijke prijs zodat dit type serre ook voor u binnen bereik is. neem bijvoorbeeld een serre van 3 bij 6 meter: in dat geval hebt u toch al een serre van 18 vierkante meter, en dat is heel behoorlijk te noemen.

Overigens is een serre van 6 bij 3 meter natuurlijk even groot. Er lijkt op het eerste oog misschien weinig verschil te zitten tussen een serre van 6 bij 3 en een serre van 3 bij 6, maar vanaf 1 november 2014 maakt dit wel degelijk een wereld van verschil. Dit heeft alles te maken met de vernieuwde regels omtrent omgevingsvergunningen. Vanaf 1 november is het namelijk mogelijk om een serre van maximaal 4 meter lang vergunningsvrij te laten bouwen. Een serre van 6 meter breed en 3 meter lang valt dus binnen deze eisen. Voor een serre van 6 meter lang en 3 meter breed is dit niet het geval.

Overleg met de aannemer voor de mogelijkheden

Bij serreaanbouw.nl vraagt u niet alleen offertes op, het is mogelijk om een afspraak te maken met een aannemer die bij u thuis de mogelijkheden komt bespreken. Dit is bijvoorbeeld handig om te bekijken hoe uw serre met zo min mogelijk administratieve handelingen kan worden gebouwd.

Wat kost een serre van 3 bij 6 meter

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre v.a. € 13.500,- Gratis offertes
Luxe woonserre v.a. € 30.600,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materiaal, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Vind beste prijs voor serre met gratis offertes

Snel de beste serre-deal vinden doe je via SerreAanbouw.nl. Je vraagt allereerst heel gemakkelijk en gratis serre-offertes aan. Op basis van jouw wensen zoeken wij de meest geschikte aannemers. Dat scheelt jou veel zoekwerk. Direct na de offerte-aanvraag zie je welke specialisten jou gaan mailen of bellen. Dit zijn maximaal vijf betrouwbare en gecontroleerde bedrijven die werkzaam zijn in jouw regio.

Specialisten komen vrijblijvend aan huis

Voor het berekenen van de exacte prijs voor de serre van 3 bij 6 meter, komen de experts vervolgens bij je langs. Geheel vrijblijvend. Op locatie geven ze jou deskundig advies en doen ze jou een scherpe aanbieding. Jij leert het bouwbedrijf hierdoor gelijk beter kennen. En dat is belangrijk voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk bouwbedrijven en bespaar tot 45%

Nadat je alle prijsoffertes voor de serre-aanbouw hebt ontvangen, ga je vergelijken. Jij ziet snel welk aannemersbedrijf het voordeligst de serre kan plaatsen. En of de kosten passen binnen jouw budget. Omdat je vergelijkt, weet je zeker dat je de beste deal met de laagste prijs kiest voor de nieuwe serre van 3 bij 6 meter. De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Start daarom vandaag nog met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan.