• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 3 bij 5 meter?

Serreaanbouw planten glazenWat je betaalt voor een nieuwe serre van 3 bij 5 meter is afhankelijk van de aanbouw. Kies je voor een eenvoudige standaard serre of een volledige woonserre? Hieronder zie je indicatieprijzen voor de tuinserres. Zo weet jij wat je ongeveer kwijt bent voor de serre-constructie. Als je een geschikte aannemer wilt vinden en de beste prijs, is het advies om offertes aan te vragen van regionale specialisten. Dat doe je via SerreAanbouw.nl heel eenvoudig en gratis.

Richtprijs tuinserre 3 x 5 meter

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre 3 x 5 meter v.a. € 11.250,- Gratis offertes
Luxe woonserre 3 x 5 meter v.a. € 25.500,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materiaal, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre (750 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre (1.700 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Bespaar tijd en geld met gratis serre-offertes

Met gratis offertes kun je kosten besparen op de serre van 3 bij 5 meter. Ook bespaar je veel zoekwerk. Met één offerte-aanvraag krijg jij maximaal vijf prijsoffertes. Deze serre-specialisten zijn op basis van jouw wensen geselecteerd. Door de offertes en bedrijven te vergelijken zie jij snel welke aannemers de beste aanbieding doet voor de tuinkamer. Zo vind jij het juiste bouwbedrijf voor de aanbouw en de beste prijs voor de serre. Vraag daarom de gratis offertes voor de tuinserre direct aan!

Serre vergunningsvrij bouwen

Wanneer je aan bepaalde voorwaarden voldoet, kan de tuinserre zonder bouwvergunning worden geplaatst. De diepte mag maximaal 4 meter zijn. Bij eens serre van 3 meter diep en 5 meter breed, is dus niet altijd een vergunning noodzakelijk. Wel moet je aan alle voorwaarden voldoen. Zoals een plat dak en niet in het zicht van openbaar gebied.

Materiaal kozijnen, bouwstijl en serredak

Een serre is in vele vormen en maten te bouwen. Het is dus niet zomaar alleen een glazen kas. Je hebt de keuze uit diverse stijlen, zoals Engels of modern. En ook de vorm van het dak bepaal jij. Denk aan een lessenaarsdak of een zadeldak. Voor de kozijnen zijn verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar zoals aluminium, kunststof en hout. In deze kozijnen kun je isolerend HR-glas laten plaatsen. Lees meer informatie over:

Laagste prijs vinden serre van 3 bij 5 meter?

Bespaar tijd en geld en vraag offertes gratis aan

Kosten besparen op de nieuwe tuinserre doe je eenvoudig via SerreAanbouw.nl. Jij vraagt eerst gratis serre-offertes via ons aan. Op basis van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van de best passende serre-specialisten. Dit zijn maximaal vijf ervaren experts die werkzaam zijn in jouw regio. Na de aanvraag zie je gelijk welke aannemers telefonisch of per e-mail contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvend adviesgesprek met aannemers

Jij maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met de bouwbedrijven. De serre-specialisten berekenen bij je thuis de precieze prijs voor de serre van 3 bij 5 meter. Bij jouw woning kunnen zij namelijk bepalen wat er allemaal nodig is voor de tuinkamer. En ze geven je meteen professioneel en gericht advies. Jij krijgt zo een helder beeld van de aannemersbedrijven. Voor de beste vergelijking is het raadzaam om met meer dan één bedrijf af te spreken.

Tot 45% besparen door vergelijken bouwbedrijven en prijzen

Tot slot leg jij alle prijsoffertes naast elkaar. Door ze te vergelijken zie jij snel welke specialist de beste deal biedt. Dat betekent de serre die voldoet aan jouw wensen en past binnen jouw budget. Zo kies jij gemakkelijk de beste prijs voor de nieuwe serre van 3 bij 5 meter. Het vergelijken van bouwbedrijven kan een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag gelijk de prijsoffertes voor de serre online aan en start met slim vergelijken!