• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 3 bij 4 meter?

Eenvoudige serre van 3 bij 4 meterDe kostprijs voor een serre van 3 bij 4 meter hangt af van verschillende factoren. Zoals het materiaal en type serredeur. In onderstaand overzicht zie je twee indicatieve prijzen. Voor een eenvoudige serre en een luxe woonserre. Zo weet je ongeveer wat je betaalt voor de nieuwe tuinserre. Voor precieze prijzen en de voordeligste aannemer, vraag je via SerreAanbouw.nl gemakkelijk gratis offertes aan. Jij vergelijkt meerdere bouwbedrijven en kiest zelf de beste deal in de regio.

Indicatieve prijzen serre 3 x 4 meter

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre 3 x 4 meter v.a. € 9.000,- Gratis offertes
Luxe woonserre 3 x 4 meter v.a. € 20.400,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materiaal, plaatsing en btw. Check meer prijzen in de serre-prijslijst.

  • Basis tuinserre (750 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre (1.700 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Vergelijk serre-experts en bespaar op de kosten

Serres zijn niet goedkoop, maar je kunt er wel flink op besparen. Dat doe je door bouwbedrijven te vergelijken met elkaar. Via SerreAanbouw.nl is dat heel eenvoudig. Je vraag met één aanvraag gratis serre-offertes aan en ontvang vijf prijsopgaven van regionale specialisten. Op basis van jouw aanvraag selecteren wij de meest geschikte bedrijven voor de verbouwing. Jij hoeft ze alleen nog te vergelijken en de beste deal te kiezen. De besparing kan oplopen tot 45% voor de serre van 3 bij 4 meter.

Uitbouw zonder vergunning plaatsen

Vergunningsvrij bouwen is mogelijk tot 4 meter diep. Een serre van 3 bij 4 meter kan dus zonder omgevingsvergunning worden geplaatst. Wel moet je dan wel aan meer voorwaarden voldoen. De tuinserre mag geen schuin dak hebben en niet in het aangezicht staan van openbaar gebied. Wil je toch een schuin dak, dan vraag je een bouwvergunning aan bij de gemeente. De bij ons aangesloten aannemers helpen je daar graag mee. Lees meer over de serre-vergunning en voorwaarden.

Veel opties voor nieuwe serre van 3 bij 4 meter

De stijl van de serre en het materiaalsoort voor kozijnen kies jij zelf. Hierdoor kun je de serre laten aansluiten op jouw woning. Bijvoorbeeld voor een moderne tussenwoning. Of voor een authentieke jaren 30 woning. Ook heb je de keuze uit diverse vormen serredaken. Lees meer over:

Vind beste prijs voor serre 3 bij 4 meter

Tijd en geld besparen met gratis serre-offertes

Snel de beste deal vinden doe je via SerreAanbouw.nl. Je vraagt allereerst gemakkelijk en gratis serre-offertes aan. Aan de hand van jouw wensen zoeken wij de meest geschikte aannemers. Dat scheelt jou veel zoekwerk. Direct na de offerte-aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Dit zijn maximaal vijf gecontroleerde en betrouwbare bedrijven die werkzaam zijn bij jou in de buurt.

Specialisten komen vrijblijvend aan huis

Voor het berekenen van de exacte prijs voor de serre van 3 bij 4 meter, komen de experts vervolgens bij je langs. Geheel vrijblijvend. Op locatie geven ze jou deskundig advies en bieden ze jou een scherpe prijs. Jij leert het bouwbedrijf hierdoor gelijk beter kennen. En dat is belangrijk voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk aannemers en bespaar tot 45%

Nadat je alle prijsoffertes (maximaal 5) voor de serre-aanbouw hebt ontvangen, begin je met vergelijken. Jij ziet snel welke aannemer het voordeligst de serre kan plaatsen. En of de prijs past binnen jouw budget. Omdat je vergelijkt, weet je zeker dat je de beste deal met de laagste prijs kiest voor de nieuwe serre van 3 bij 4 meter. De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Start daarom vandaag nog met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan.