• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 3 bij 3 meter?

Wil je weten wat de kosten zijn voor een serre van 3 bij 3 meter? Hieronder vind je een prijsindicatie voor een standaard en een luxe tuinserre. De exacte kosten worden bepaald door onder andere de materiaalkeuze en extra opties. Een 3 bij 3 serre is ideaal om meer woonruimte te creëren. Om te besparen op de kostprijs, is het verstandig om meerdere aannemers te vergelijken met elkaar. Dat doe je via SerreAanbouw.nl eenvoudig door gratis offertes aan te vragen.

Indicatieve prijs serre-aanbouw 3 x 3 meter

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre 3 x 3 meter v.a. € 6.750,- Gratis offertes
Luxe woonserre 3 x 3 meter v.a. € 15.300,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materiaal, plaatsing en btw. Zie ook meer richtprijzen voor serres.

  • Basis tuinserre (750 euro mer m2): richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre (1.700 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Bespaar kosten op serre en vergelijk specialisten

Serre aanbouw 3 meter Omdat een nieuwe serre kopen en laten plaatsen een flinke investering is, helpen wij je graag met besparen. Door gratis serre-offertes aan te vragen via SerreAanbouw.nl kom je in contact met maximaal vijf regionale bouwbedrijven. Deze zijn speciaal op basis van jouw wensen geselecteerd. En voldoen allemaal aan onze kwaliteitseisen. Jij vergelijkt de prijsoffertes en kiest voor de beste deal voor de serre van 3 bij 3 meter.

Vergunningsvrij bouwen mogelijk

De serre van 3 bij 3 meter kun je in de meeste gevallen zonder bouwvergunning plaatsen. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden. De constructie moet onder andere een plat dak hebben en niet gericht zijn op de openbare ruimte. Lees meer over deze regels en de omgevingsvergunning voor de serre. Als je bijvoorbeeld een schuin dak wilt, heb je wel een vergunning nodig. Deze vraag je aan bij de gemeente.

Perfect voor tussenwoningen

Voor een tussenwoning is een serre van 3 bij 3 meter heel geschikt. De tuin wordt wel iets kleiner, maar je krijgt er veel woonruimte voor terug. Ook aan vrijstaande woningen kan de 3 x3 tuinserre worden gebouwd. Ideaal om een kamer uit te bouwen om meer licht binnen te krijgen.

Isolatie van serre-aanbouw

Als je voor een eenvoudige serre kiest, wordt er meestal enkel glas in geplaatst. Een luxe woonserre wordt voorzien van HR dubbel glas. In combinatie met aluminium of kunststof kozijnen isoleert dat uitstekend. Zo kun je het hele jaar in de tuinserre zitten en ontsnapt er tijdens koude periodes bijna geen warmte.

Serre samenstellen naar jouw wensen

Voor de nieuwe serre heb je veel keuzemogelijkheden. Zoals de bouwstijl en het materiaal voor de kozijnen. Hierdoor kun je de tuinserre een mooi geheel met het huis laten worden. Voor het maken van de beste keuze vind je op SerreAanbouw.nl informatie over deze opties.

Beste deal voor serre van 3 bij 3 meter?

Vind laagste prijs voor serre-aanbouw met gratis offertes

Kosten besparen op de tuinserre doe je gemakkelijk via SerreAanbouw.nl. Hiervoor vraag je eerst gratis serre-offertes via ons aan. Aan de hand van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van de best passende serre-specialisten. Maximaal vijf die werkzaam zijn in jouw regio. Na de aanvraag zie je gelijk welke aannemers per mail of per telefonisch contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvend adviesgesprek met serre-specialisten

Jij maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met de aannemers. De experts berekenen bij je thuis de precieze prijs voor de serre van 3 bij 3 meter. Ter plekke kunnen zij namelijk bepalen wat er moet gebeuren voor de verbouwing. En ze geven je meteen advies op maat. Jij krijgt zo een duidelijk beeld van de bouwbedrijven. Voor de beste vergelijking is het advies om met meer dan één bedrijf af te spreken.

Tot 45% besparen door vergelijken aannemers

Jij legt tot slot alle prijsoffertes naast elkaar neer. Door ze te vergelijken zie jij in een oogopslag welke specialist de beste deal biedt. Dat betekent een serre die voldoet aan jouw wensen en past binnen jouw budget. Zo kies jij eenvoudig de beste prijs voor de nieuwe serre van 3 bij 3 meter. Het vergelijken van bouwbedrijven kan een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag gelijk de prijsoffertes voor de serre online aan en start met slim vergelijken!