• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 25m2?

Aanbouw serre 25 meter

De kosten voor een serre van 25m2 zijn van verschillende factoren afhankelijk. Hieronder vind je indicatieve prijzen voor een standaard serre en luxe woonserre met fundering. Zo weet je ongeveer wat je betaalt. Geld besparen doe je door aannemers te vergelijken. Dat doe je via SerreAanbouw.nl eenvoudig door gratis offertes aan te vragen. Jij ontvangt maximaal vijf prijsoffertes van regionale bedrijven. Jij vergelijkt en kiest de beste deal voor de tuinserre.

Indicatieprijzen aanbouwen serre 25m2

Prijsindicatie serre van 25m2

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre van 25m2 v.a. € 18.750,- Gratis offertes
Luxe woonserre van 25m2 v.a. € 42.500,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs serre 25m2 inclusief materiaal, plaatsing en btw. Bekijk meer serre-prijzen.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Wat zijn de voordelen van een serre-aanbouw?

  • Keuken verplaatsen naar serre mogelijk;
  • Extra leefruimte voor meer woongenot;
  • Veel meer lichtinval in huis;
  • Woningwaarde stijgt.

Vergelijk prijzen van regionale bouwbedrijven

Aan de hand van jouw specifieke wensen, zoeken wij de meest geschikte serre-specialisten. Deze bedrijven hebben wij al gecontroleerd, zodat je altijd in contact komt met betrouwbare aannemers. Jij bespaart hierdoor veel zoekwerk. Deze experts sturen jou scherpe offertes die jij alleen nog maar hoeft te vergelijken. Omdat je vergelijkt, zie jij welk bouwbedrijf de beste prijs voor de serre van 25m2 biedt. En vind je met de gratis serre-offertes dus gemakkelijk de voordeligste vakman voor de uitbouw.

Voldoende ruimte in tuin nodig

Voor de serre van 25m2 is voldoende ruimte in de tuin nodig. Voor een tussenwoning is een serre van 2 meter diep of 3 meter diep meer geschikt. Anders wordt de tuin snel te klein. Een 5 meter diepe serre past perfect bij een vrijstaand huis, boerderij of landhuis.

Vergunning aanvragen bij gemeente

Als de serre meer dan 4 meter diep is, dan is een omgevingsvergunning nodig (bijv. 5 bij 5m is een serre van 25m2). Zo’n vergunning vraag je aan bij de gemeente op via het Omgevingsloket. De kosten voor de bouwvergunning verschillen per gemeente.

Materiaal kozijnen en HR-glas

Een tuinserre bestaat uit glas en kozijnen. Voor de kozijnen zijn diverse materialen verkrijgbaar. Denk aan aluminium, kunststof of hout. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen. Lees daarom eerst goed de informatie door over de serre-materialen. In de ramen kun je HR-glas laten plaatsen. Hiermee zorg je voor een uitstekende isolatie van de serre-constructie. En kun je het hele jaar van de tuinkamer genieten.

Opties serre: bouwstijl, dak en type deur

De serre is helemaal op jouw eigen wensen af te stemmen. En op jouw huis. Zo kies jij de serre-stijl en het type dak dat erop komt. Zoals een klassieke serre met plat dak. Of een moderne serre met lessenaarsdak. Ook kun je de tuinserre gelijk met zonwering en een lichtstraat laten aanbouwen. Enkele opties op een rij:

Snel laagste prijs voor serre van 25m2 vinden?

Bespaar kosten met gratis serre-offertes

Snel de beste deal vinden doe je via SerreAanbouw.nl. Je vraagt allereerst heel eenvoudig en gratis serre-offertes aan. Op basis van jouw wensen zoeken wij de meest geschikte bouwbedrijven. Gelijk na de offerte-aanvraag zie je welke specialisten jou gaan mailen of bellen. Dit zijn maximaal vijf betrouwbare aannemers die werkzaam zijn in jouw regio.

Specialisten komen vrijblijvend bij je thuis

Voor het berekenen van de exacte prijs voor de serre van 25m2, komen de experts vervolgens vrijblijvend bij je langs. Ter plekke geven ze jou deskundig advies en doen ze jou een scherpe aanbieding. Jij leert het bouwbedrijf hierdoor gelijk beter kennen. En dat is belangrijk voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk en bespaar tot 45%

Nadat je alle prijsoffertes voor de serre-aanbouw hebt ontvangen, ga je vergelijken. Jij ziet snel welke aannemer het voordeligst de serre kan aanbouwen. En of de kosten passen binnen jouw budget. Omdat je vergelijkt, weet je zeker dat je de beste deal met de laagste prijs kiest voor de nieuwe serre van 25m2. De kostenbesparing kan oplopen tot wel 45%. Start daarom vandaag nog met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan.