• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 20m2?

aanbouw serre 20 meter

Voor het plaatsen van een serre van 20m2, hangt het van de soort serre af hoeveel het in totaal gaat kosten. Hieronder is een onderscheid in prijs gemaakt voor een eenvoudige tuinserre en een luxe woonserre. De kostprijzen zijn indicatief. Geld besparen voor de tuinkamer doe je heel eenvoudig. Namelijk door meerdere serre-specialisten te vergelijken. Door via SerreAanbouw.nl gratis offertes aan te vragen, krijg jij maximaal vijf prijsopgaven. Jij vergelijkt en kiest snel en simpel de beste deal.

Prijsindicatie serre-aanbouw 20m2

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre 20m2 v.a. € 15.000,- Gratis offertes
Luxe woonserre 20m2 v.a. € 34.000,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs serre 20m2 inclusief materiaal, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Tip: serre van een andere grootte? Bekijk meer indicatieprijzen in de serre-prijslijst.

Voordelen tuinserre van 20m2

  • Kan nog net vergunningsvrij;
  • Uitbreiding van woonruimte;
  • Meer daglicht in de woning;
  • Waarde van woning neemt toe.

Prijzen en serre-specialisten eenvoudig vergelijken

Na het aanvragen van de prijsoffertes, zie jij gelijk welke regionale bouwbedrijven contact met je gaan opnemen. Dit is geheel vrijblijvend. Op basis van de aanvraag, maken wij een selectie van bedrijven uit ons netwerk, die de verbouwing het best kunnen uitvoeren. Dat scheelt jou veel zoekwerk. De experts bieden jou scherpe prijzen, die jij rustig met elkaar vergelijkt. Jij ziet hierdoor snel welke aannemer de laagste prijs voor de serre van 20m2 biedt. Door het vergelijken van gratis offertes bespaar jij dus tijd en geld.

Zonder vergunning serre van 20m2 plaatsen?

Als jij een tuinserre van 5 meter breed en 4 meter diep gaat plaatsen, dan kan dit in sommige gevallen vergunningsvrij. Hiervoor gelden wel enkele voorwaarden. 4 meter is het maximum qua diepte. En de serre moet onder andere een plat dak hebben. Lees meer over de voorwaarden en meer informatie voor de serre-vergunning.

Materiaalsoorten voor serre

Het grootse gedeelte van de serre-aanbouw bestaat uit glas. Voor een goede isolatie kies je voor HR dubbel glas. Het materiaal voor de kozijnen bepaal je ook helemaal zelf. Goed isolerende en duurzame materialen zijn kunststof en aluminium. Lees meer over de serre-materialen:

Vorm van het dak en bouwstijl

De uitstraling van jouw woning bepaalt deels de bouwstijl van de serre. Voor een jaren 30 woning is een klassieke serre beter passend. En voor een nieuwbouwwoning een moderne serre. Er zijn ook diverse serredaken. Zoals een plat dak en een schuin lessenaarsdak. Lees meer over de verschillende opties voor de nieuwe serre van 20 m2:

Laagste prijs vinden voor serre van 20m2?

Bespaar tijd en geld met gratis serre-offertes

Kosten besparen op een nieuwe serre aanbouwen doe je heel gemakkelijk via SerreAanbouw.nl. Hiervoor vraag je eerst gratis serre-offertes via ons aan. Aan de hand van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van de meest geschikte serre-specialisten. Maximaal vijf die werkzaam zijn in jouw regio. Na de aanvraag zie je gelijk welke aannemers telefonisch of per e-mail contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvend adviesgesprek met serre-specialisten

Jij maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met de bedrijven. De experts berekenen bij je thuis de precieze prijs voor de serre van 20m2. Ter plekke kunnen zij namelijk goed zien wat er allemaal nodig is voor de tuinkamer. En ze geven je meteen deskundig advies op maat. Jij krijgt op deze manier een helder beeld van de bouwbedrijven. Voor een zo goed mogelijke vergelijking is het advies om met meer dan één bedrijf af te spreken.

Tot 45% besparen door vergelijken aannemers

Jij legt tot slot alle prijsoffertes naast elkaar neer. Door ze te vergelijken zie je in een oogopslag welke specialist de beste deal biedt. Dat betekent een serre die voldoet aan jouw wensen en past binnen het budget. Zo kies jij eenvoudig de beste prijs voor de nieuwe serre van 20m2. Het vergelijken van ervaren bouwbedrijven kan een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag gelijk de prijsoffertes voor de serre online aan en start met slim vergelijken!