• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 2,5 bij 6 meter?

Serre aanbouw prijzen 6 meterBenieuwd wat je betaalt voor een serre van 2,5 bij 6 meter? In de prijslijst hieronder vind je indicatieve kostprijzen voor een basic serre een luxe woonserre. De precieze prijs is onder andere afhankelijk van extra opties en het te kiezen materiaal voor de kozijnen. Voor de beste deal voor de nieuwe tuinkamer is het verstandig om bouwbedrijven te vergelijken. Dat doe je heel gemakkelijk en snel door gratis offertes aan te vragen via SerreAanbouw.nl.

Indicatieve prijzen tuinserre 2,5 x 6 meter

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre 2,5 x 6 meter v.a. € 11.250,- Gratis offertes
Luxe woonserre 2,5 x 6 meter v.a. € 25.500,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materiaal, plaatsing en btw. Meer serre-prijzen per afmeting.

  • Basis tuinserre (750 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre (1.700 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Kosten besparen door bouwbedrijven te vergelijken

De serre is een grote investering in jouw huis. Daarom is het heel interessant om kosten te besparen voor de aanbouw. Dat doe je door aannemers te vergelijken uit de regio. Doordat je meerdere bedrijven vergelijkt, vind je de juiste serre-specialist met de voordeligste prijs. Jij vraagt via SerreAanbouw.nl heel eenvoudig gratis serre-offertes aan van maximaal vijf experts. Deze zijn voor jouw specifieke wensen geselecteerd. De aannemers doen jou een scherpe aanbieding en jij hoeft de prijsoffertes alleen nog te vergelijken. Zo vind je snel de beste deal.

Omgevingsvergunning nodig voor aanbouw?

Wanneer de serre niet dieper is dan 4 meter, is het mogelijk om zonder vergunning te bouwen. Let wel, je moet wel aan andere bepaalde voorwaarden voldoen. Lees hiervoor meer info over deze voorwaarden en de bouwvergunning voor de serre. Je kunt ook de gemeente of het Omgevingsloket raadplegen.

Stem serre af op jouw woning

Voor de nieuwe serre-aanbouw heb je veel mogelijkheden. Jij kiest zelf de bouwstijl van de tuinserre. En het materiaal voor de kozijnen. Hierdoor kun je de serre helemaal laten aansluiten op de uitstraling van jouw woning. Ook voor de vorm van het dak zijn verschillende opties. Zoals een plat dak of lessenaarsdak. Lees meer over alle keuzemogelijkheden voor de serre van 2,5 bij 6 meter:

Beste prijs vinden serre van 2,5 bij 6 meter?

Kosten besparen met gratis serre-offertes

Snel de beste deal vinden doe je via SerreAanbouw.nl. Je vraagt allereerst heel eenvoudig en gratis serre-offertes aan. Op basis van jouw wensen zoeken wij de meest geschikte aannemers. Dat scheelt jou veel zoekwerk. Direct na de offerte-aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Dit zijn maximaal vijf betrouwbare bouwbedrijven die werkzaam zijn in jouw regio.

Specialisten komen vrijblijvend aan huis

Voor het berekenen van de precieze kostprijs voor de serre van 2,5 bij 6 meter, komen de experts vervolgens bij je langs. Helemaal vrijblijvend. Op locatie geven ze jou deskundig advies op maat en doen ze jou een scherpe aanbieding. Jij leert het bouwbedrijf hierdoor gelijk beter kennen. En dat is belangrijk voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk en bespaar tot 45%

Nadat je alle prijsoffertes voor de serre-aanbouw hebt ontvangen, begin je met vergelijken. Jij ziet snel welke aannemer het voordeligst de serre kan plaatsen. En of de kosten passen binnen jouw budget. Omdat je vergelijkt, weet je zeker dat je de beste deal met de laagste prijs kiest voor de nieuwe serre van 2,5 bij 6 meter. De kostenbesparing kan oplopen tot wel 45%. Start daarom vandaag nog met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan.