• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 12 m2?

Voor de serre van 12m2 zijn hieronder indicatieve kostprijzen opgesteld. Zo weet jij ongeveer wat je voor de nieuwe tuinserre betaalt. De prijzen zijn voor een standaard serre en een luxe woonserre. De grootte van 12m2 is geschikt voor onder andere tussenwoningen. Als je wilt besparen op de nieuwe serre, vraag je online via SerreAanbouw.nl eenvoudig gratis prijsoffertes aan.

Indicatieprijs serre-aanbouw 12m2

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre van 12m2 v.a. € 9.000,- Gratis offertes
Luxe woonserre van 12m2 v.a. € 20.400,- Gratis offertes

*Indicatieprijs serre 12m2 inclusief materiaal, plaatsing en btw. Bekijk meer serre-prijzen in de indicatie-prijslijst.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Voordelen serre 12m2 plaatsen

  • Extra ruimte huiskamer;
  • Zorgt voor meer daglicht in huis;
  • Meestal geen vergunning nodig;
  • Waarde van woning stijgt.

Vergelijk prijzen van regionale bouwbedrijven

Serre van 12m2 aan huis

Een serre-aanbouw kost best veel geld. Om kosten te besparen is het verstandig om meerdere aannemers te vergelijken. De bedrijven kunnen namelijk in prijs verschillen. Jij ontvangt na één offerte-aanvraag bij SerreAanbouw.nl maximaal vijf prijsopgaven van serre-specialisten uit de regio. Speciaal voor jouw wensen selecteren wij de meest geschikte vakmannen uit ons netwerk. Na het slim vergelijken van de offertes kies jij de aantrekkelijkste aanbieding voor de kleine serre van 12m2.

Materiaalkeuze serre-aanbouw

Voor de serre-kozijnen zijn er verschillende materialen verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit:

Vergunningsvrij serre van 12m2 bouwen

Om een serre zonder vergunning te plaatsen, dien je aan enkele voorwaarden te voldoen. Zo mag de uitbouw niet meer dan 4 meter diep zijn. En moet het een plat dak hebben. Lees alle voorwaarden en informatie over de omgevingsvergunning voor de serre. En raadpleeg jouw gemeente voor de lokale regels.

Serre bouwen: wat is mogelijk?

Voor de serre aan huis heb je veel opties waaruit je kunt kiezen. De serre van 12m2 is namelijk te maken in diverse bouwstijlen. Zoals de Engelse stijl of moderne stijl. Daarnaast zijn er verschillende modellen serredaken en is de constructie ook als veranda te bouwen. Meer opties zijn:

Vergelijk prijzen voor serre van 12m2

Beste prijs voor serre vinden met gratis offertes

Kosten besparen op de nieuwe tuinserre doe je gemakkelijk via SerreAanbouw.nl. Hiervoor vraag je eerst gratis serre-offertes via ons aan. Aan de hand van jouw specifieke wensen maken wij een selectie van de best passende serre-specialisten. Maximaal vijf die werkzaam zijn in jouw regio. Na de aanvraag zie je gelijk welke aannemers telefonisch of per e-mail contact met je gaan opnemen.

Vrijblijvend adviesgesprek met serre-specialisten

Jij maakt vervolgens een vrijblijvende afspraak met de aannemers. De experts berekenen bij je thuis de precieze prijs voor de serre van 12m2. Ter plekke kunnen zij namelijk bepalen wat er allemaal nodig is voor de tuinkamer. En ze geven je meteen deskundig advies op maat. Jij krijgt zo een duidelijk beeld van de bouwbedrijven. Voor de beste vergelijking is het advies om met meer dan één bedrijf af te spreken.

Tot 45% besparen door vergelijken aannemers

Tot slot leg jij alle prijsoffertes naast elkaar neer. Door ze te vergelijken zie jij in een oogopslag welke specialist de beste deal biedt. Dat betekent een serre die voldoet aan jouw wensen en past binnen jouw budget. Zo kies jij simpel en snel de beste prijs voor de nieuwe serre van 12m2. Het vergelijken van bouwbedrijven kan een besparing opleveren tot wel 45%. Vraag gelijk de prijsoffertes voor de serre online aan en start met slim vergelijken!