• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Wat kost een serre van 10m2?

De kostprijs voor een serre van 10m2 weten? Hieronder vind je een indicatieve prijs voor een eenvoudige serre en een luxe serre aan huis. De kleine serre-aanbouw is perfect om de ruimte te vergroten van een tussenwoning. Voor de laagste prijs vergelijk je via SerreAanbouw.nl heel simpel ervaren aannemers. Hiervoor vraag je snel en makkelijk gratis offertes online aan.

Prijsindicatie tuinserre 10m2

Soort aanbouw
Prijs*
Basic tuinserre 10m2 v.a. € 7.500,- Gratis offertes
Luxe woonserre 10m2 v.a. € 17.000,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs serre 10m2 inclusief materiaal, plaatsing en btw. Bekijk serre-prijzen voor meer afmetingen.

  • Basis tuinserre (750 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre (1.700 euro per m2): richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Voordelen kleine serre

  • Extra ruimte in woonkamer;
  • Zorgt voor meer lichtinval;
  • Vaak geen vergunning nodig;
  • Waarde van woning stijgt.

Aannemers en kosten nieuwe serre vergelijken

Serre van 10m2Tijd en geld besparen doe je met het aanvragen van gratis offertes. Met één aanvraag voor de serre van 10m2, ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes. Deze krijg je van betrouwbare bedrijven uit de regio. Voor jouw wensen maken wij een selectie van gecontroleerde aannemers. En die voldoen aan onze kwaliteitseisen. De specialisten nemen binnen een werkdag contact met je op. Jij vergelijkt hun offertes, zodat je snel ziet wie de voordeligste prijs biedt.

Tip: aannemers kunnen onderling in prijzen verschillen. Vergelijk daarom altijd meerdere bedrijven om zo de beste prijs te vinden.

Serre-materialen

Tuinserres zijn te bouwen van diverse materialen. Het grootste gedeelte bestaat uit glas. Maar voor de kozijnen heb je een ruime keuze:

Serre van 10m2 aanbouwen zonder vergunning

Als je aan de voorwaarden die in jouw gemeente gelden voldoet, kun je de serre vergunningsvrij plaatsen. De serre moet onder andere een plat dak hebben en niet op openbaar gebied gericht zijn. En de aanbouw mag niet meer dan 4 meter diep Informeer altijd goed bij jouw gemeente naar alle mogelijkheden. Lees alle voorwaarden en meer informatie over de vergunning voor de serre-aanbouw.

Keuzemogelijkheden serre

Voor de serre van 10m2 zijn veel mogelijkheden en extra opties. Denk aan onder andere de bouwstijl en het type serredak. Of een veranda met een dak van polycarbonaat. Lees meer over:

Beste deal vinden voor serre van 10m2?

Vraag offertes gratis aan en vind eenvoudig laagste prijs

Snel de beste prijs vinden doe je via SerreAanbouw.nl. Je vraagt allereerst heel eenvoudig en gratis serre-offertes aan. Op basis van jouw wensen zoeken wij de meest geschikte aannemers. Direct na de offerte-aanvraag zie je welke specialisten jou gaan bellen of mailen. Dit zijn maximaal vijf betrouwbare bedrijven die werkzaam zijn in jouw regio.

Specialisten komen vrijblijvend aan huis

Voor het berekenen van de precieze prijs voor de serre van 10m2, komen de experts vervolgens bij je langs. Geheel vrijblijvend. Op locatie geven ze jou gericht advies op maat en doen ze jou een scherpe aanbieding. Jij leert de aannemer hierdoor gelijk beter kennen. En dat is belangrijk de beste vergelijking.

Vergelijk en bespaar tot 45%

Nadat je alle prijsoffertes voor de serre-aanbouw hebt ontvangen, begin je met vergelijken. Jij ziet snel welke aannemer het voordeligst de serre kan plaatsen. En of de kosten passen binnen jouw budget. Omdat je vergelijkt, weet je zeker dat je de beste deal met de laagste prijs kiest voor de nieuwe serre van 10m2. De totale besparing kan oplopen tot wel 45%. Start daarom vandaag nog met slim vergelijken en vraag de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan.