• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre-aanbouw in Nederland

Wie een serre aan zijn woning wil laten aanbouwen is hier op de juiste plek. Via ons kom je in contact met vakkundige aannemers die een serre voor je bouwen en plaatsen die precies voldoet aan jouw wensen en eisen. Of je nu in Groningen of Zeeland woont, de aannemers die jij bij ons vindt zijn actief in heel Nederland. Van ‘eenvoudige’ prefab serres tot de meer exclusieve serres in landelijke of Engelse stijl.

Kom snel in contact met regionale aannemers

Voor elk budget en voor elk type woning zijn er meer dan voldoende opties. Ben je ook benieuwd wat een professionele aannemer voor je kan betekenen? Geef jouw wensen door en wij brengen je in contact met maximaal 5 aannemers met de beste en scherpste offertes.

Een serre bouwen: hoe zit dat in Nederland?

Wie in Nederland een serre aan zijn huis wil laten bouwen moet vanzelfsprekend voldoen aan een de wettelijke eisen. Een omgevingsvergunning kan nodig zijn voor de serre-aanbouw. Als je aan enkele voorwaarden voldoet is een serre vergunningsvrij plaatsen mogelijk. Onder andere: de serre mag maximaal 4 meter diep zijn en moet een plat dak hebben (hellingshoek van max. 15%). Daarnaast mag de constructie niet gericht zijn op de openbare ruimte. Voldoe je niet aan deze regels? Dan is een bouwvergunning noodzakelijk.

Gratis offertes aanvragen voor beste prijs

De beste deal voor de nieuwe serre vind je door gratis serre-offertes aan te vragen. Dat doe je via SerreAanbouw heel eenvoudig. Jij ontvangt na de aanvraag maximaal vijf offertes van regionale bouwbedrijven. Door de prijsoffertes te vergelijken vind jij de voordeligste offerte die past binnen jouw budget. Door een vrijblijvende afspraak te maken met de specialist, krijg je een duidelijk beeld van het bedrijf. Voor een nog betere vergelijking. Jij maakt hierdoor een weloverwogen keuze voor de beste prijs van de juiste aannemer.