• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Noord-Holland

Serre aanbouw in Noord-Holland

Wanneer u in de mooie provincie Noord-Holland woont en al een tijdje met de gedachte speelt om uw woning uit te laten breiden met een serre dan is dit het moment om door te pakken. Tot 1 juli 2015 geldt er namelijk een laag btw-tarief op de arbeidskosten van een verbouwing. Dat betekent dat het nu wel heel rendabel is om een aannemer in te huren die uw serre precies op maat, en helemaal volgens uw wensen aan of in uw woning bouwt. Deze regeling biedt u de mogelijkheid om binnen uw budget een serre te laten bouwen die nog luxer is dan u misschien in gedachten had terwijl de prijs hetzelfde blijft.

Via ons komt u in contact met een aantal aannemers bij u in de buurt die u een offerte opsturen en u graag voorzien van informatie. Wij kiezen op basis van uw wensen de 5 aannemers uit Noord-Holland uit die het best bij u passen. Uiteindelijk maakt u zelf natuurlijk de keuze voor de aannemer die u de opdracht definitief gunt. Voor u het weet geniet u van de zon in uw eigen verwarmde serre.

Vergunningen voor het bouwen van een serre

Niet alleen het btw-tarief is in gunstige zin aangepast, per 1 november 2014 worden ook de regels voor vergunningsvrij bouwen opgerekt. Grofweg betekent dit dat een serre aan de achterzijde van de woning nu 4 meter lang mag zijn zonder dat er een bouwvergunning (omgevingsvergunning) verplicht is. het kan wel zo zijn dat er door de gemeente waar u woont aanvullende eisen worden gesteld, informeer hierover bij uw gemeente of de aannemer die u in de arm neemt.