• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre Eindhoven

Serre aanbouw in Eindhoven

Eindhovenaren die plannen hebben om een serre aan huis te laten bouwen vinden aannemers uit hun eigen stad op Serreaanbouw.nl. Via onze website is het snel en eenvoudig mogelijk om uw wensen op te stellen waarna u in contact wordt gebracht met een aantal Eindhovense aannemers die een offerte voor u opstellen. Of het nu gaat om een serre in een rijtjeshuis of om een aanbouwserre aan een vrijstaand huis, ook voor uw woning vindt u hier de juiste oplossing.

Een bouwvergunning in Eindhoven

Vanaf 1 november 2014 wordt het voor huiseigenaren een stuk gemakkelijker om een serre te laten aanbouwen. Op die datum worden de regels namelijk verruimd en dit houdt in dat een serre in de achtertuin (mits niet langer dan 4 meter) zonder omgevingsvergunning mag worden gebouwd. Dat is prettig nieuws, want het aanvragen van een omgevingsvergunning (vroeger de bouwvergunning) kost niet alleen geld, het is ook nog een hoop administratieve rompslomp.

Omgevingsvergunning Eindhoven

In sommige gevallen hebt u nog wel een omgevingsvergunning nodig. Als u dit wenst kunnen de aannemers waarmee u in contact wordt gebracht u hier prima over informeren. Hebt u voor uw project een omgevingsvergunning nodig dan vraagt u deze aan bij de gemeente Eindhoven. In een aantal gevallen kan de gemeente een zogenaamde “flitsvergunning” afgeven. Dit is een volwaardige vergunning die al binnen één werkdag wordt afgegeven. Deze vergunning wordt afgegeven voor kleinere bouwwerkzaamheden en in een aantal gevallen valt hier ook de bouw van een serre onder.

Snel 5 gratis serre offertes voor Eindhoven