• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre Boxmeer

Serre aanbouw in Boxmeer

Boxmeer serre aanbouwVolgens de geruchten zijn Brabantse nachten lang, en als inwoner van Boxmeer weet u daar natuurlijk alles van. Wat wel jammer is aan de nacht is de temperatuur die naarmate het later wordt steeds verder terugloopt. Zo komt het dat u op een gegeven moment wel genoodzaakt bent om u terug te trekken in uw woning als u een gezellige avond hebt gehad waarbij u in de tuin hebt zitten genieten.

Om de overgang van de tuin naar het huis enigszins te verzachten is een serre een ideale uitkomst. Een serre geeft u het idee dat u nog buiten bent terwijl dit bouwwerk u beschermd tegen lage temperaturen en koude wind. Lijkt het u wel iets om een serre aan te laten bouwen dan moet u beslist eens een offerte opvragen via Serreaanbouw.nl. op onze site vindt u aannemers uit de omgeving van Boxmeer die vaker met dit bijltje hebben gehakt. Door een duidelijke offerte

geven zij direct inzicht in de mogelijkheden en de kosten van een serre. Om u een goede keuzemogelijkheid te geven krijgt u niet één maar meerdere offertes (maximaal 5).

Het aanvragen van een omgevingsvergunning in Boxmeer

Wanneer u een omgevingsvergunning aanvraagt in de gemeente Boxmeer moet u eerst een afspraak maken met de gemeente. Hierbij moet u de volgende zaken meenemen:

  • Vergunningencheck van www.omgevingsloket.nl
  • Situatietekening bestaande situatie/ gewenste nieuwe situatie
  • Plattegrond bestaande situatie/ gewenste nieuwe situatie
  • Mogelijke folders, brochures of catalogi van bijzondere materialen of van prefab elementen bij systeembouw.

Overigens is de bouw van een serre onder voorwaarden meestal vergunningsvrij.

Snel 5 gratis serre offertes voor Boxmeer