• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre Best

Serre aanbouw in Best

Het is goed voor te stellen dat u als inwoner van het prachtige plaatsje Best een serre aan uw woning wilt bouwen. Op deze manier loopt uw woning in één vloeiende beweging samen met de natuur waar de Meierij en de Kempen zo bekend om zijn. Een serre bouwen begint natuurlijk met een bouwplan. Misschien zit dit al in uw hoofd en hebt u zelfs de bouwtekeningen al paraat. In dat geval is het alleen nog maar zoeken naar de aannemer met de scherpste offerte die u op deze website kan vinden. Misschien weet u nog niet zo goed wat de mogelijkheden voor een serre zijn die bij uw woning en uw budget passen. Ook dan bent u hier aan het goede adres want de door ons geselecteerde aannemers doen u graag enkele voorstellen en suggesties.

Een bouwvergunning in Best

Het aanvragen van een bouwvergunning, of eigenlijk omgevingsvergunning betekent dat er een aantal zaken geregeld moeten worden. Check daarom eerst op de site van het omgevingsloket of een vergunning voor uw serre in Best wel noodzakelijk is. De regels worden namelijk per 1 november 2014 versoepeld zodat het goed mogelijk is dat u voor uw serre helemaal geen vergunning nodig hebt.

Omgevingsvergunning Best

Blijkt u voor de serre die u wilt laten bouwen toch een omgevingsvergunning nodig te hebben dan moet u bij de gemeente zijn. De gemeente Best verwerkt alle vergunningsaanvragen digitaal en daarom is het logisch en ook het meest praktisch om de vergunningsaanvraag ook digitaal te versturen. Mocht het echt niet mogelijk zijn om de aanvraag digitaal te versturen dan mag u de documenten uitprinten en afleveren bij de gemeente Best.

Snel 5 gratis serre offertes voor Best