• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kosten berekenen per m2

Serre aanbouw kosten m2Voor het berekenen van de kosten per m2 voor de serre hebben we twee indicatieve kostprijzen voor je opgesteld. Dit is voor een basisserre en een luxe woonserre. Aan de hand van onderstaande kosten per m2 kun je berekenen wat de serre ongeveer kost. De grootte van de serre-constructie is het meest bepalend voor de prijs. Ook de materiaalkeuze en andere extra opties spelen een rol in het kostenplaatje.

Bereken kosten serre: prijsindicatie per m2

Soort aanbouw
Kosten per m2*
Basic tuinserre v.a. € 750,- Gratis offertes
Luxe woonserre v.a. € 1.700,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, dubbel glas, lichtstraat en fundering.

Precieze prijzen aanvragen bij bouwbedrijven

Omdat veel factoren van invloed zijn op de prijs, is het verstandig om aannemers te benaderen en offertes aan te vragen. Zij kunnen namelijk de precieze kosten per m2 berekenen. Dit scheelt je veel tijd en daarom helpt SerreAanbouw.nl je graag. Met één gratis offerte-aanvraag selecteren wij de meest geschikte bouwbedrijven voor jouw nieuwe serre. Jij hoeft dus niet zelf te zoeken.

Vergelijk en vind beste deal voor serre-aanbouw

Maximaal vijf specialisten nemen contact met je op. Omdat je meerdere prijsoffertes ontvangt, kun je de kostprijzen ook vergelijken. Op deze manier vind je ook nog de laagste prijs. Vraag de gratis serre-offertes online aan en bespaar tot wel 45%.

Afspraak maken met aannemer

Na de aanvraag zie je direct welke bouwbedrijven jou gaan bellen of mailen. Om de specifieke kosten per m2 te berekenen voor de serre-aanbouw, komen ze eerst bij je langs. Dit is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. De experts geven jou advies en bekijken ter plekke wat er allemaal nodig is voor de verbouwing. Door met meer dan één serre-specialist af te spreken, maak je uiteindelijk een weloverwogen keuze. Voor de juiste vakman en de voordeligste prijs. Dat is nu slim vergelijken!

Laat eenvoudig kosten serre berekenen per m2