• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Online kosten serre berekenen

Online kosten serre berekenenOnline de kosten voor de serre berekenen? Omdat de kostprijs voor een tuinserre van veel factoren afhankelijk is, staat hieronder de indicatieve prijs per vierkante meter (m2) weergegeven. Voor een basic serre en een luxe woonserre. Zo kun jij berekenen hoeveel de serre ongeveer kost. Reken uit hoeveel m2 de serre gaat worden. Doe dat maal het onderstaande bedrag en je hebt de indicatieve prijs voor de glazen tuinkamer.

Bereken prijsindicatie voor tuinserre

Soort aanbouw
Kosten per m2*
Basic tuinserre v.a. € 750,- Gratis offertes
Luxe woonserre v.a. € 1.700,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, dubbel glas, lichtstraat en fundering.

Kostprijs afhankelijk van veel factoren

Naast de grootte spelen het serre-materiaal, het type deur en opties als zonwering en soort serredak ook een rol in het berekenen van de prijs. Een aannemer kan de precieze prijs het best bij jou thuis bepalen. Jij krijgt dan een volledige offerte op maat.

Kosten vergunning voor aanbouw

Als je een vergunning nodig hebt, dan moet je daar voor betalen. De prijs hiervoor verschilt per gemeente. Raadpleeg de gemeentelijke website voor meer informatie en lees meer over de serre-vergunning.

Online gratis offertes aanvragen voor serre-aanbouw

Voor het exact berekenen van de serre-kosten, vraag je via SerreAanbouw.nl eenvoudig gratis offertes aan. Met één offerte-aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsopgaven van serre-specialisten uit de regio. Deze bedrijven zijn op basis van jouw wensen geselecteerd. Zo vind je altijd de juiste expert voor de nieuwe serre.

Vergelijk aannemers en vind beste deal

Omdat je meerdere prijsoffertes krijgt, kun je de bouwbedrijven heel gemakkelijk vergelijken. Zo vind je het bedrijf waar jij het juiste gevoel bij hebt én de voordeligste prijs voor de tuinserre. De bedrijven komen voor het bepalen van de kosten eerst vrijblijvend bij je langs. Zo leer je de vakman gelijk kennen. En maak jij uiteindelijk een weloverwogen keuze voor de beste deal.

Bespaar tijd en geld met online serre-offertes

Het aanvragen van de serre-offertes is gratis en vrijblijvend. Jij ziet na de aanvraag welke bedrijven contact met je opnemen. Dit zijn allemaal gecontroleerde bedrijven die voldoen aan de nodige keurmerken en hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bespaar met de gratis offertes tot 45% op jouw serre-aanbouw en vraag ze gelijk online aan. Start vandaag nog met slim vergelijken!

Online kosten serre berekenen