• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Kosten serre berekenen

Serre aanbouw prijs voordeelVoor het berekenen van de kosten voor een serre, zijn veel factoren van invloed. Zoals materiaalkeuze en het type serre-deur. Een van de belangrijkste is hoe groot de tuinserre wordt. De prijs wordt berekend per vierkante meter (m2). Daarnaast maken we een onderscheid tussen twee soorten serre-aanbouw. De basic serre en de luxe woonserre. Met de volgende indicatieprijzen kun je ongeveer berekenen wat de serre kost.

Bereken kosten met indicatieve prijs per m2

Soort aanbouw
Prijs per m2*
Basic tuinserre v.a. € 750,- Gratis offertes
Luxe woonserre v.a. € 1.700,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, dubbel glas, lichtstraat en fundering.

Wat kost de serre precies?

Naast de grootte en soort serre, zijn meer factoren van invloed op de totaalprijs. En omdat aannemers kunnen verschillen in kosten, is het advies om offertes van regionale serre-specialisten aan te vragen. Deze bouwbedrijven kunnen op basis van jouw wensen de exacte kosten berekenen voor de serre. Wil je niet te veel betalen voor de tuinkamer? Vraag dan meerdere serre-offertes aan. Zo kun je bedrijven en hun kosten vergelijken en maak jij een weloverwogen keuze en vind je de laagste prijs.

Tip: voor het gemak hebben we op basis van de indicatieprijzen prijsvoorbeelden opgesteld. Deze vind je in het indicatieve serre-prijslijst.

Hoe vind je geschikte aannemers?

Het vinden van de juiste bouwbedrijven is een tijdrovende klus. Dit zoekwerk besparen doe je heel eenvoudig. Wanneer je via SerreAanbouw.nl offertes voor de serre aanvraagt, ontvang jij maximaal vijf prijsopgaven. Van regionale specialisten die het best passen bij jouw verbouwing. Zij worden namelijk speciaal op basis van jouw wensen geselecteerd. Dit zijn gecontroleerde bedrijven met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Jij vindt dus het meest geschikte bouwbedrijf. En ook nog de beste deal voor jouw serre inclusief plaatsen.

Laat eenvoudig kosten serre berekenen

Bespaar tijd en geld: vraag gratis offertes aan

Nadat jij de offerte-aanvraag hebt verstuurd, maken wij een selectie van maximaal vijf aannemers. Gelijk na de aanvraag zie je welke bedrijven dat zijn. Via de telefoon of e-mail nemen de specialisten contact met je op. Binnen één werkdag. Het aanvragen van de serre-offertes is geheel vrijblijvend en gratis.

Vrijblijvende afspraak met serre-specialist

De aannemersbedrijven komen voor het precies berekenen van de kosten voor de serre eerst bij je langs. Zo kunnen zij zien wat er nodig is en een bouwplan maken. Ook geven zij je meteen gericht advies. Zo’n afspraak is helemaal vrijblijvend. Spreek met meer dan één bedrijf af voor een zo goed mogelijke vergelijking.

Vergelijk, kies beste deal en bespaar tot 45%

De aannemers weten dat er meerdere bedrijven kunnen reageren op jouw aanvraag. Ze willen jou graag als klant verwelkomen en daarom sturen ze jou een scherpe offerte. Door alle offertes te vergelijken kun jij tot wel 45% besparen. Bespaar dus tijd en geld en vraag de gratis offertes voor de serre online aan. En vergelijk slim voor de serre-aanbouw voor de laagste kosten.