• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre Nijmegen

Serreaanbouw in Nijmegen

Wilt u een serre plaatsen in uw achtertuin in Nijmegen? Voor een serre kunt u onder andere kiezen voor een glazen uitbouw of een houten overkapping. De aanbouw kan zowel bij een nieuwbouwwoning als een jaren 30 woning worden geplaatst. Bij Serreaanbouw.nl kunt u gratis offertes van betrouwbare bedrijven aanvragen. Door verschillende experts te vergelijken vindt u de laagste prijs voor de nieuwe serre en u bespaart veel tijd, omdat u met één aanvraag in contact komt met meerdere bedrijven.

Vergunning voor aanbouw serre

Voor het bouwen van een serre is vaak wel een vergunning nodig, dus of u nu in Oud-West, Nijmegen-Oost, Dukenburg of Nijmegen-Noord woont, u doet er altijd goed aan om te checken of een omgevingsvergunning noodzakelijk is. Ook als het bij een rijtjeshuis of twee-onder-een-kapwoning is. Dit kunt u ook via de bij ons aangesloten aannemers regelen.

Vergelijk prijzen van experts in de regio

Kosten serre bouwen

De prijzen voor het bouwen en plaatsen van een serre kunnen uiteenlopen. Dit heeft te maken met de grootte, het materiaal, de stijl en de soorten serres. Wel kunnen wij u de indicatieve prijzen geven. Voor exacte prijzen kunt het best offertes aanvragen en een afspraak maken met een specialist. U kunt via Serreaanbouw.nl al veel mogelijkheden bekijken en op basis hiervan kunt u een offerte-aanvraag invullen.

Gratis offertes voor uitbouw

Een serre aan huis is een behoorlijke investering en daarom is het belangrijk dat u niet te veel betaalt. Door gratis offertes aan te vragen kunt u bouwbedrijven vergelijken uit de regio Nijmegen en hierdoor kiezen voor het bedrijf met de laagste prijs. Vul de aanvraag zo volledig mogelijk in en geef aan of u een glazen, kunststof of prefab serre wilt met eventueel zonwering. U krijgt reactie van maximaal vijf specialisten die ook graag bij u langskomen om een specifieke prijs te berekenen. Zo’n afspraak is geheel vrijblijvend. Door bij ons de offertes aan te vragen scheelt het u veel zoekwerk, want wij hebben de experts met de beste prijs-kwaliteitverhouding al voor u opgezocht. Dat noemen wij slim vergelijken!

Snel 5 gratis serre offertes voor Nijmegen