• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre Apeldoorn

Serre bouwen in Apeldoorn

Ook voor het bouwen van serres in Apeldoorn is Serreaanbouw.nl de site waar de plannen echt van start kunnen gaan. In het netwerk van aannemers waarmee wij onze bezoekers in contact kunnen brengen bevinden zich ook een aantal gerenommeerde aannemers uit Apeldoorn en omgeving. Wilt u dus een serre dan laat u precies weten wat uw wensen zijn en u krijgt een aantal offertes toegestuurd. Ook aan mensen die nog niet precies weten welke mogelijkheden er voor hen zijn om een serre te laten bouwen is gedacht. Als u wilt komt er geheel vrijblijvend een aannemer bij u thuis om samen met u de mogelijkheden te bekijken.

Een bouwvergunning in Apeldoorn

Als u een serre aan de voorzijde van uw woning wilt laten bouwen of u wilt een serre laten plaatsen die langer is dan 4 meter dan hebt u een bouwvergunning nodig. U kunt ervoor kiezen om de aannemer deze administratieve zaken te laten regelen, maar u kunt dit ook zelf doen. Via de website omgevingsloket.nl kunt u dit op een eenvoudige manier zelf online regelen.

Omgevingsvergunning Apeldoorn

Wanneer u voor uw serreaanbouw een omgevingsvergunning nodig hebt kunt u dit online regelen maar het is in Apeldoorn ook mogelijk om dit persoonlijk of schriftelijk te doen. Wilt u de vergunning persoonlijk aanvragen dan kunt u een afspraak maken bij de balie van het stadhuis. Vraagt u de vergunning liever schriftelijk aan dan stuurt u de papieren aanvraag naar het postadres van de gemeente. Denkt u er in dat geval wel om dat zowel de aanvraag zelf, als alle overige bescheiden, in viervoud moeten worden opgestuurd.

Snel 5 gratis serre offertes voor Apeldoorn