• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre Lelystad

Serre aanbouw in Lelystad

De meeste Nederlanders denken bij lekker koffiedrinken in de zon nu niet direct aan Lelystad. Flevoland heeft het imago dat het er vaak koud en guur is. Als inwoner van Lelystad weet u natuurlijk wel beter. Dat neemt niet weg dat genieten van de zon nog beter gaat en vaker kan wanneer u een serre aan uw woning laat bouwen. Dat lijkt misschien een hoop gedoe, maar als u de juiste aannemer in de arm neemt is dit zo gepiept en daar komt bij dat een serre heus niet zo duur hoeft te zijn. Als u als inwoner van Lelystad graag een eigen serre wilt hebben kunt u op deze site een aanvraag voor een aantal offertes doen waarbij u uw wensen kenbaar maakt. De aannemers met de beste offertes worden door ons voor u uitgezocht en zo u krijgt een vakman bij u uit de buurt.

Een bouwvergunning in Lelystad

Voor het bouwen of verbouwen van een woning hebt u over het algemeen een vergunning nodig met de officiële naam omgevingsvergunning. Deze vergunning heeft een aantal jaar geleden de bekendere bouwvergunning vervangen. Toch kan het goed zijn dat een vergunning voor de bouw van uw serre niet noodzakelijk is. serres aan de achterkant van de woning zijn namelijk vrijgesteld als ze niet langer zijn dan 4 meter. Bouwt u een serre aan de voorkant dan is een omgevingsvergunning verplicht die u moet aanvragen bij de gemeente Lelystad.

Omgevingsvergunning Lelystad

Blijkt uit een check op de website omgevingsloket.nl dat u voor uw serre een vergunning nodig hebt dan vraagt u die aan bij de gemeente Lelystad. Dit kan digitaal, maar het is ook mogelijk om dit aan de balie van het stadhuis te regelen. Voor informatie over de in te leveren documenten kunt u contact opnemen met het vergunningenloket van de gemeente.

Snel 5 gratis serre offertes voor Lelystad