• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Deel deze pagina
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre Almere

Serre aanbouw in Almere

Wilt u als inwoner van Almere een serre aan uw huis laten bouwen dan is een bezoek aan serreaanbouw.nl een goede start. Aannemers uit Almere komen hier met u in contact om een scherpe offerte aan te bieden voor de serre die u graag wilt hebben. Welk type serre u ook wenst, vrijwel alles is mogelijk. De aannemers verzorgen voor u de complete aanbouw en maken ook de bouwtekeningen, uiteraard nadat er met u is overlegd.

Heb ik een vergunning nodig voor serrebouw in Almere?

Waarschijnlijk is een bouwvergunning één van de eerste zaken waar u aan denkt als u een serre wilt bouwen. Dat hoeft echter niet altijd nodig te zijn. Een aanbouw aan de achterkant van het huis kan tot een lengte van 2,5 meter vergunningsvrij worden gebouwd en vanaf 1 november 2014 is dit zelfs 4 meter.

Omgevingsvergunning Almere

Voor de serres waarvoor u in Almere wel een vergunning nodig hebt (bijvoorbeeld omdat de serre aan de voorzijde van het huis wordt geplaatst) dient u een aanvraag in bij de gemeente Almere. Dit doet u bij het Omgevingsloket Online (OLO). De aanvraag kan dus digitaal worden ingediend. Wanneer u dit digitaal doet moet u er rekening mee houden dat u ook de bouwtekeningen digitaal aanlevert. Wanneer u het prettiger vindt om de aanvraag op papier in te leveren kan dit ook. In dat geval print u de documenten van het Omgevingsloket en levert u deze in viervoud in bij de gemeente. Uiteraard moeten de bouwtekeningen ook in viervoud worden ingeleverd. Hebt u vragen over de vergunning informeer dan bij de gemeente of bij één van de aannemers die u bij ons leert kennen.

Snel 5 gratis serre offertes voor Almere