• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre met zonwering

Een serre met zonwering is heel handig als het te warm wordt in de serre. Vooral bij tuinen die op het zuiden liggen, kan de temperatuur flink oplopen. Zonwering kan helpen om deze warmte te reduceren. Zodat je gewoon lekker kunt zitten in de serre-aanbouw. De zonwering is aan de buitenkant te plaatsen, zoals een zonnescherm. Maar ook binnen is dat mogelijk. Bijvoorbeeld met rolgordijnen die de warmte tegenhouden.

Voordelen zonwering

  • Bij warm weer ideaal om ruimte koel te houden;
  • Verkrijgbaar in diverse designs;
  • Zorgt voor extra privacy;
  • Creëert meer sfeer in de ruimte.

Nadelen zonwering

  • Komt bovenop de prijs voor de serre;
  • Kan vuil worden door weeromstandigheden.

Prijzen serre met zonwering

De kosten voor een serre met zonwering hangt voornamelijk af van de afmetingen. De prijs wordt namelijk per m2 berekend. Dit geldt ook voor de zonwering. Een indicatieprijs voor de serre vind je hieronder. Exacte bedragen kun je het best opvragen bij specialisten in de regio. Dat doe je via SerreAanbouw.nl heel eenvoudig. Met één offerte-aanvraag voor de serre, ontvang jij maximaal vijf prijsopgaven. Zo vind je het meest geschikte aannemersbedrijf en de beste deal.

Soort aanbouw
Prijs per m2*
Basic tuinserre voor serre met zonwering v.a. € 750,- Gratis offertes
Luxe woonserre voor serre met zonwering v.a. € 1.700,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas, lichtstraat en fundering.

Opties voor zonwering

Voor zonwering heb je verschillende opties. Denk aan screens of een doek aan de buitenzijde. Maar ook aan rolgordijnen aan de binnenzijde.

Zonwering passend bij serre-stijl?

De zonwering die je kiest bepaalt de uitstraling van de constructie. Bij een serre moderne stijl is zonwering met strakke lijnen mooi passend. Voor een Engelse stijl serre kies je eerder voor klassieke zonwering. Lees meer over andere serre-stijlen om te zien wat er bij past.

Laagste prijs serre met zonwering?

Aanvragen gratis offertes en vergelijken bouwbedrijven

Een serre met zonwering aanbouwen is een flinke investering. Daarom helpt SerreAanbouw.nl je graag met veel euro's te besparen. Met één snelle offerte-aanvraag krijg jij maximaal vijf prijsoffertes. Helemaal gratis en vrijblijvend. Op basis van jouw aanvraag selecteren wij de meest geschikte aannemers. Dat scheelt jou veel zoeken. De bouwbedrijven bieden je scherpe prijsopgaven die jij alleen nog hoeft te vergelijken. Direct na de aanvraag zie je welke serre-specialisten jou gaan bellen of mailen.

Vrijblijvende afspraak met aannemers

De bedrijven komen graag eerst bij je langs om de woning te bekijken. Op locatie kunnen zij namelijk specifiek berekenen wat de totale kosten zijn. En geven ze jou meteen deskundig advies. Zo krijg jij een helder beeld van de bedrijven. Belangrijk voor de beste vergelijking.

Vergelijk, kies slim de beste deal en bespaar tot 45%

De offertes leg je tot slot naast elkaar. Zo zie jij in een oogopslag welke expert aan jouw wensen voldoet en welke offerte past binnen jouw budget. Door te vergelijken kan de besparing oplopen tot 45%. Vraag daarom gelijk nog de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan. En start met slim vergelijken voor de serre inclusief zonwering!