• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie

Serre tussen 2 muren

Serre tussen 2 murenWoon je in een rijtjeshuis en wil je graag een serre bouwen? Dan zal je serre-aanbouw waarschijnlijk geplaatst worden tussen twee gemetselde muren. Dit is prima mogelijk, zolang je goede afspraken met je buren maakt. Ook wanneer je in een vrijstaand huis woont, kun je ervoor kiezen je serre tussen 2 gemetselde muren te plaatsen. Gemetselde serremuren zorgen ervoor dat de aanbouw robuust is en goed aansluit bij de rest van je woning. Lees hieronder meer over de aanbouw van een serre tussen 2 muren.

Voordelen serre tussen 2 muren

 • Sterke constructie;
 • Sluit mooi aan bij woning;
 • Waardevermeerdering woning;
 • Meer ruimte in woning;
 • Uitstekende isolatie.

Nadelen serre tussen 2 muren

 • Minder flexibel;
 • Plaatsing duurt langer en is duurder;
 • Fundering nodig vanwege zwaardere constructie.

Kosten van je serre-aanbouw tussen twee muren

De prijs voor een serre-aanbouw tussen twee muren is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste is de grootte. In de regel kun je zeggen: hoe groter de serre, hoe hoger de prijs. Bij een serre tussen 2 muren combineer je stenen met andere materialen zoals hout en glas. De keuzes die je op het gebied van materiaal maakt, beïnvloeden de prijs. In de tabel hieronder zie je alvast een prijsindicatie. Vraag vrijblijvend offertes aan op SerreAanbouw.nl om een preciezer beeld van de kosten te krijgen.

Soort aanbouw
Prijs per m2*
Basic tuinserre tussen 2 muren v.a. € 750,- Gratis offertes
Luxe woonserre tussen 2 muren v.a. € 1.700,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

 • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
 • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Materialen tuinserre tussen 2 muren

Hoewel het hoofdmateriaal van een serre-aanbouw tussen 2 muren vanzelfsprekend uit gemetselde stenen bestaat, heb je daarnaast nog keuze te over voor materiaalcombinaties. Bij een moderne serre zou je aluminium of staal kunnen combineren met steen. Dit geeft je serre een strakke en eigentijdse uitstraling. Bij een klassiekere serre past eerder de combinatie met veel hout. Lees hier meer over de verschillende materialen waarmee je de serre kunt laten bouwen.

Deuren van je serre-aanbouw

Het soort deur in je serre-aanbouw tussen 2 muren bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je serre. Een schuifpui is het gunstigst wanneer je weinig ruimte tot je beschikking hebt. Openslaande deuren geven de aanbouw een klassieke uitstraling. Dit past goed bij een Engelse serre. Je keuze hangt natuurlijk af van het soort huis waarin je woont, je persoonlijke smaak en je budget. Op SerreAanbouw.nl vraag je snel en gratis prijsopgaven aan bij aannemers bij jou in de buurt.

Serre tussen 2 muren laten plaatsen?

Bespaar tijd en geld met gratis offertes

Het vinden van de juiste aannemer kan veel tijd in beslag nemen. Omdat een serre een flinke investering is, wil je zeker weten dat je met het beste en voordeligste bouwbedrijf in zee gaat. Het scheelt je een hoop tijd en gedoe wanneer je online via SerreAanbouw.nl offertes voor serres aanvraagt. Je krijgt maximaal vijf prijsopgaves van specialisten toegestuurd. Wij selecteren de aannemers op basis van jouw wensen, je woonplaats en de beschikbaarheid van de serre-specialist.

Gratis offertes aanvragen en afspraken maken

Het aanvragen van de offertes via SerreAanbouw.nl is gratis en vrijblijvend. De bedrijven komen eerst bij je langs om de woning en gevel te bekijken. Zo kunnen ze preciezer berekenen wat de totale kostprijs gaat zijn en kun jij kennis maken met de experts. Dat is belangrijk voor het maken van de beste vergelijking.

Vergelijk slim en bespaar tot 45% op de kosten

Wanneer je de prijsopgaven van de verschillende bouwbedrijven hebt ontvangen, leg je ze naast elkaar. Je ziet dan welke specialist het best tegemoetkomt aan jouw eisen en wie het scherpste aanbod doet. Door te vergelijken, kan de besparing oplopen tot 45%. Vraag daarom direct online gratis offertes voor serres aan. En begin met slim vergelijken voor je serre-aanbouw tussen 2 muren!