• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie

Serre met vouwwanden

Serre met vouwwandenEen serre-aanbouw met vouwwanden zorgt ervoor dat jij binnen een handomdraai een open serre creëert. Door de vouwwand open te schuiven, verdwijnt de hele buitenwand en heb je direct een mooie verbinding met je tuin. In de zomer heb je een terras waarop je extra lang van de zon kunt genieten. In de winter schuif je de vouwwand dicht en zit je lekker warm binnen. Lees hieronder meer over serre-aanbouw met vouwwanden.

Kenmerken serre met vouwwanden

  • Met een vouwwand creëer je een open serre;
  • Een geïsoleerde vouwwand kan in de winter dicht;
  • De vouwwand kan naar binnen of naar buiten vouwen;
  • De vouwwand kan naar links of naar rechts schuiven;
  • Materiaalkeuze uit glas, hout of aluminium;
  • De vouwwanden worden op maat gemaakt.

Kosten serre met vouwwanden

De prijs van je tuinserre met vouwwand wordt vooral bepaald door de omvang van de aanbouw. We hebben voor het berekenen van de kosten per vierkante meter twee indicatieve kostprijzen voor je opgesteld. Dit is voor een basisserre en een luxe woonserre. In de tabel hieronder zie je die indicatieve prijzen. Of vraag direct online serre-offertes aan en krijg een exacte prijsopgave. Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend.

Soort aanbouw
Prijs per m2*
Basic tuinserre met vouwwanden v.a. € 750,- Gratis offertes
Luxe woonserre met vouwwanden v.a. € 1.700,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie en dubbel glas..

Materialen van de vouwwanden

Hoeveel je uiteindelijk betaalt voor je serre-aanbouw met vouwwand, hangt niet alleen af van de grootte. Ook de materiaalkeuze speelt een grote rol. Bij de vouwwand heb je keuze te over. Je kunt de buitenkant laten maken van onderhoudsvriendelijk aluminium en de binnenkant van hout. Ook kun je kiezen voor een hele vouwwand van glas. Bij een glazen vouwwand is het belangrijk om te letten op het soort glas. Wil je een vouwwand die goed isoleert, dan kies je voor HR++ extra isolerend dubbel glas.

Soorten serres met vouwwanden

Een vouwwand past bij nagenoeg iedere soort serre. Eigenaren van grotere, vrijstaande huizen kiezen vaak voor een serre-aanbouw in de landelijke stijl. Die stijl kenmerkt zich vooral door zijn grootte en de mooie verbinding met de tuin. Daar passen vouwwanden dus perfect bij. Maar ook wanneer je gaat voor een tuinserre met de moderne stijl, is de vouwwand een goede optie. De moderne stijl wordt doorgaans gekenmerkt door het gebruik van veel staal of aluminium. Lees hier meer over de verschillende soorten serres.

Serre met vouwwanden laten plaatsen?

Vergelijk aannemers en kies de beste deal

Het aanbouwen van een serre is meestal een flinke investering. Zowel op het gebied van geld, tijd en energie. Het is daarom belangrijk om met een aannemer in zee te gaan die weet wat jij wilt. En die jouw wens in vervulling laat gaan voor een goede prijs. SerreAanbouw.nl helpt je hierbij. Vraag direct online tot vijf offertes aan en kies de beste deal.

Maak vrijblijvend afspraken met specialisten

Wanneer je bij ons offertes aanvraagt, kijken wij naar jouw plan en jouw eisen. We zoeken in onze database met honderden gecontroleerde specialisten. We hebben de keuze uit gespecialiseerde bouwbedrijven over heel het land. De meest geschikte aannemers zullen contact met je opnemen om een afspraak te maken. Na die afspraak kunnen ze een zeer specifieke offerte opstellen. En heb jij alvast kennis gemaakt met degene die mogelijk jouw aanbouw gaat plaatsen.

Vergelijk, kies en bespaar tot 45%

Jij ontvangt uiteindelijk tot wel vijf gratis offertes. Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is het vergelijken van de prijsopgaven en de beste deal te kiezen. Dus vraag nu meteen vrijblijvend serre-offertes aan en bespaar tot bijna de helft op je serre-aanbouw met vouwwanden.