• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre met schuifpui

Een serre met een schuifpui zorgt voor een prachtige verbinding tussen de aanbouw en de tuin. De puien hebben een groot raamoppervlak en daardoor komt er ook veel daglicht in de tuinkamer. De puien zijn er in verschillende soorten. Onder andere een 2-delige pui en een 4-delige pui. De schuifdeuren nemen daarnaast geen extra ruimte in de tuin in beslag zoals bij openslaande deuren. Hieronder lees je meer info over schuifpuien en indicatieve prijzen.

Voordelen schuifpui

 • Verschillende soorten puien verkrijgbaar;
 • Nemen geen tuinruimte in beslag bij openen;
 • In diverse materialen te maken;
 • Mooie verbinding met de tuin;
 • Veel lichtinval in serre-aanbouw.

Nadelen schuifpui

 • Past minder goed bij klassieke stijl serre;
 • Duurder dan enkele deur.

Prijzen serre met schuifpui

De kosten voor een serre met schuifpui hangen af van de grootte van de constructie. Met onderstaande prijsindicatie kun je ongeveer berekenen wat de serre-aanbouw kost. Dit bedrag is inclusief de kosten voor een pui per vierkante meter (m2). Exacte kostprijs weten? Vraag dan gratis serre-offertes aan van regionale aannemers. Dat doe je via SerreAanbouw.nl heel gemakkelijk. Met één offerte-aanvraag krijg jij maximaal vijf prijsoffertes. Zo kies jij het de juiste serre-specialist met de beste deal.

Tip: houd er rekening mee dat andere serre-opties zoals zonwering en de materiaalkeuze ook van invloed zijn op de prijs.

Soort aanbouw
Prijs per m2*
Basic tuinserre met schuifpui v.a. € 1.500,- Gratis offertes
Luxe woonserre met schuifpui v.a. € 2.450,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

 • Basis tuinserre: richtprijs inclusief schuifpui, plaatsing en enkel glas.
 • Luxe woonserre: richtprijs inclusief schuifpui, plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Isolatie van tuinserre

Als je voor een woonserre gaat, dan wordt die voorzien van dubbel glas. Dat geldt ook voor de schuifpui. Hiermee krijg je een ruimte die je het hele jaar door kunt gebruiken. Goed isolerende materialen voor de kozijnen en de pui zijn aluminium en kunststof. Hout isoleert iets minder dan de andere materiaalsoorten.

Beslag en sloten voor de pui

Voor de serre met schuifpui heb je ook een ruime keuze uit beslag en speciale schuifpui-sloten. Hiermee zorg je voor een serre die inbraakproof is en dus heel lastig is te forceren.

Laagste prijs serre met schuifpui?

Vraag gratis offertes aan en vergelijk bouwbedrijven

Een serre met schuifpui laten aanbouwen is een grote investering. Daarom helpt SerreAanbouw.nl je met veel euro's te besparen. Met één snelle offerte-aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes. Geheel gratis en vrijblijvend. Op basis van deze aanvraag selecteren wij de meest geschikte aannemers. Dat scheelt jou veel zoeken. De bouwbedrijven bieden je scherpe prijsopgaven die jij alleen nog hoeft te vergelijken. Meteen na de aanvraag zie je welke serre-specialisten jou gaan mailen of bellen.

Vrijblijvende afspraak met specialisten

De bedrijven komen graag eerst bij je langs om het huis te bekijken. Op locatie kunnen zij namelijk precies berekenen wat de kosten zijn. En geven ze jou meteen gericht advies. Zo krijg jij een duidelijk beeld van de bedrijven. Belangrijk voor een weloverwogen vergelijking.

Vergelijk, kies slim de beste deal en bespaar tot 45%

De offertes leg je tot slot naast elkaar. Zo zie jij in een oogopslag welke vakman aan jouw wensen voldoet en welke offerte past binnen het budget. Door te vergelijken kan de besparing oplopen tot 45%. Vraag daarom gelijk nog de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan. En start met slim vergelijken voor de serre inclusief schuifpui!