• Duizenden tevreden klanten
  • Vergelijk gecontroleerde specialisten
  • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre met openslaande deuren

Wil jij een serre met openslaande deuren? Met deze deuren zorg je voor een unieke uitstraling van de aanbouw. Perfect voor de klassieke look. De openslaande tuindeuren zijn natuurlijk ook mogelijk voor moderne serres. Het klassieke effect kun je versterken door roeden in de deur te plaatsen. De tuinserre en de deuren zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals kunststof en hout. Hieronder meer info en richtprijzen. Ook lees je hoe je snel en eenvoudig de voordeligste aannemer kunt vinden.

Voordelen openslaande deuren

  • Klassieke uitstraling van de serre;
  • Prachtige verbinding met de tuin;
  • Roeden plaatsen is mogelijk;
  • Te maken van diverse materialen.

Nadelen openslaande deuren

  • Slaan open, dus nemen tuinruimte in beslag.

Prijzen serre met openslaande deuren

Voor de serre wordt de prijs berekend per vierkante meter (m2). Net als de openslaande deuren. Het hangt dus af van de afmetingen wat je precies betaalt voor de serre-aanbouw. Hieronder vind je de indicatieve kostprijs, zodat je ongeveer kunt berekenen wat de serre inclusief deuren gaat kosten. Voor specifieke prijzen is het advies om serre-offertes aan te vragen van regionale specialisten. Dat doe je via SerreAanbouw.nl met één offerte-aanvraag heel gemakkelijk. Jij ontvangt dan maximaal vijf prijsoffertes.

Soort aanbouw
Prijs per m2*
Basic tuinserre met openslaande deuren v.a. € 1.500,- Gratis offertes
Luxe woonserre met openslaande deuren v.a. € 2.450,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

  • Basis tuinserre: richtprijs inclusief deuren, plaatsing en enkel glas.
  • Luxe woonserre: richtprijs inclusief deuren, plaatsen, isolatie, dubbel glas en fundering.

Stijl van de serre

Een serre met openslaande deuren past bij verschillende stijlen. Het best passen de deuren bij de jaren 30 stijl of de Engelse stijl. Bijvoorbeeld met een roedeverdeling. De deuren zijn natuurlijk ook in moderne serres te plaatsen. Door materialen als kunststof of aluminium te gebruiken krijgen de deuren een strak effect.

Roeden voor uniek effect

Roeden maken een verdeling van de ramen in allemaal kleinere ramen. Dit kun je alleen voor de deuren laten doen, maar voor de hele serre is dat ook mogelijk. Er zijn verschillende type roeden: op het glas, tussen het glas en in en op het glas. Zo’n roedeverdeling geeft de openslaande deuren een klassiek en uniek effect.

Materiaal kiezen voor serre-aanbouw

De materiaalkeuze voor de serre met openslaande deuren bepaalt ook mede het uiterlijk van de tuinkamer. Een houten serre heeft een authentieke look en is zeer geschikt voor bijvoorbeeld een jaren 30 woning. Aluminium serres en kunststof serres hebben een strakker uiterlijk. Kunststof kozijnen zijn ook verkrijgbaar in de houtlook. Daarnaast kun je ook kiezen voor stalen serres en gemetselde serres.

Tip: weten of je een vergunning nodig hebt voor de serre? Lees meer over de serre-vergunning.

Isolatie en beslag

Voor een goede isolatie van de uitbouw is dubbel glas aan te raden. Bij een woonserre wordt dit glas standaard geplaatst. Bijvoorbeeld HR++ glas. Hiermee zorg je dat je tijdens koude dagen ook comfortabel in de tuinserre kunt zitten. Voor de deuren kies je ook zelf het beslag en de sloten. Zoals een meerpuntsslot of een knip met het SKG-keurmerk. Zo zorg jij voor goede inbraakpreventie.

Laagste prijs serre met openslaande deuren?

Vind goedkoopste serre en vraag gratis offertes aan

Een serre met openslaande deuren laten aanbouwen is een grote investering. Daarom helpt SerreAanbouw.nl je met veel tijd en geld te besparen. Met één snelle offerte-aanvraag ontvang jij maximaal vijf prijsoffertes. Gratis en helemaal vrijblijvend. Op basis van deze aanvraag selecteren wij de meest geschikte bouwbedrijven. Dat scheelt jou veel zoeken. De aannemers bieden je scherpe prijsopgaven die jij alleen nog hoeft te vergelijken. Gelijk na de aanvraag zie je welke serre-specialisten jou gaan mailen of bellen.

Vrijblijvende afspraak met specialisten

De bedrijven komen eerst bij je langs om de woning en situatie te bekijken. Bij je thuis kunnen zij namelijk precies berekenen wat de kosten zijn. En geven ze jou meteen deskundig advies en antwoord op jouw vragen. Zo krijg jij een duidelijk beeld van de bedrijven. Belangrijk voor een weloverwogen vergelijking.

Vergelijk, kies slim de beste deal en bespaar tot 45%

De offertes leg je tot slot naast elkaar. Zo zie jij in een oogopslag welke vakman aan jouw wensen voldoet en welke offerte past binnen het budget. Door te vergelijken kan de besparing oplopen tot 45%. Vraag daarom gelijk nog de gratis offertes voor de serre-aanbouw online aan. En start met slim vergelijken voor de serre inclusief openslaande deuren!