• Duizenden tevreden klanten
 • Vergelijk gecontroleerde specialisten
 • Onafhankelijke informatie
Bespaar45%
1. Vraag offertes aan
2. Vergelijk specialisten
3. Kies de beste deal
Je postcode

Serre met schuifdak

Een serre met schuifdak heeft veel voordelen. In een warme zomer haal je door de ramen open te schuiven de buitenlucht naar binnen. En in koudere periodes heb je een gesloten constructie waar je heerlijk kunt zitten. De schuifdaken zijn waterdicht en winddicht. Je kunt ook kiezen voor elektrische schuiframen. Deze zijn op afstand bedienbaar. Lees hieronder meer over info over richtprijzen en hoe je de voordeligste aannemer kunt vinden.

Tip: met schuiframen én schuifwanden, creëer je een open serre. Dit geeft je meer opties om in de tuin te genieten.

Voordelen schuifdak

 • Gesloten en open serre mogelijk;
 • Veel buitenlucht naar binnen;
 • Waterdicht en winddicht;
 • Op afstand bedienbaar;
 • Voor plat en schuin dak mogelijk;
 • Optimaal genieten van de tuin.

Nadelen schuifdak

 • Duurder dan vaste dakramen.

Prijs serre met schuifdak

De kostprijs voor een serre-aanbouw wordt berekend per vierkante meter (m2). De totale kosten hangen dus af van de grootte van de constructie. Aan de hand van onderstaande prijsindicatie kun je ongeveer berekenen wat je betaalt voor de serre met schuifdak. Precieze prijs weten? Vraag dan gratis serre-offertes aan van regionale specialisten. Dat doe je snel en gemakkelijk via SerreAanbouw.nl

Soort aanbouw
Prijs per m2*
Basic tuinserre met schuifdak v.a. € 750,- Gratis offertes
Luxe woonserre met schuifdak v.a. € 1.700,- Gratis offertes

*Indicatieve prijs inclusief materialen, plaatsing en btw.

 • Basis tuinserre: richtprijs inclusief plaatsing en enkel glas.
 • Luxe woonserre: richtprijs inclusief plaatsen, isolatie, dubbel glas, lichtstraat en fundering.

Keuze uit hoge kwaliteit serre-materialen

Serres zijn van diverse materialen te maken. Aluminium serres en kunststof serres zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en isoleren uitstekend. Voor klassieke woningen is een serre van hout een passende aanbouw. Hout benadrukt namelijk de authentieke look. Voor een meer unieke uitstraling is een stalen serre mogelijk. Staal is een sterk materiaal dat tegenwoordig goed is te isoleren en weinig onderhoud nodig heeft.

Glazen ramen met HR++

De tuinserre bestaat voor een groot deel uit glas. Als je een woonserre wilt, is isolatieglas aan te raden. Hiermee zorg je voor een goed geïsoleerde ruimte. In combinatie met materialen als kunststof en aluminium krijgt de tuinkamer een uitstekende isolatiewaarde. In de winter blijft de warmte binnen en dat scheelt op gelijk energiekosten. En jij kunt het gehele jaar genieten van jouw serre met schuifdak.

Stijl en soort tuinserre

Schuiframen zijn geschikt voor verschillende soorten daken. Zoals een plat dak of lessenaarsdak. Voor de serre-aanbouw is ook de huidige uitstraling van jouw huis bepalend. Past een klassieke stijl of moderne stijl daar beter bij? Of een combinatie van stijlen? Bedenk daarom goed wat voor stijl het best bij jouw huis en tuin past. Zie meer serre-stijlen en voorbeelden van geplaatste tuinserres om inspiratie op te doen.

Mogelijkheden woonserre

Voor een volledige woonserre zijn er veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld het plaatsen van een keuken. Of een veranda bij de serre. Daarnaast is de serre te maken met openslaande deuren of een schuifpui. Zo krijg je een prachtige leefruimte dat jouw huis verbindt met de tuin. Als je de serre alleen gebruikt als overkapping van het terras, kies je voor een basic serre met schuifdak. Perfect voor in de zomer. Om de ruimte koel te houden, kun je zonwering laten monteren.

Laagste prijs voor serre met schuifdak

Vergelijk bouwbedrijven en vraag gratis offertes aan

Wil je een nieuwe serre met schuifdak laten bouwen? Vergelijk dan eerst meerdere aannemers. Zo vind je het meest geschikte bedrijf en de voordeligste offerte. Offertes aanvragen voor de serre aanbouwen doe je bij SerreAanbouw.nl heel gemakkelijk en snel. Met één aanvraag krijg jij maximaal vijf prijsopgaven. Van regionale bedrijven die wij op basis van jouw specifieke wensen selecteren. Jij bespaart dus veel zoekwerk en door te vergelijken scheelt het je flink op de kosten. Tot wel 45%!

Bespaar tot 45% met beste deal

Gelijk na de aanvraag zie je welke aannemersbedrijven jou gaan mailen of bellen. Zij maken eerst een vrijblijvende afspraak om jouw woning te bekijken. En deskundig advies te geven. Zo krijg jij een zo exact mogelijke offerte. Omdat serre-specialisten in tarieven kunnen verschillen, is vergelijken heel verstandig. Jij legt alle prijsoffertes naast elkaar en kiest in een oogopslag de beste deal. Bespaar op jouw serre met schuifdak en vraag de offertes voor de serre online en gratis aan. En start met slim vergelijken!